Hård kritik efter støttekoncert: Upassende

Den britiske pigegruppe Little Mix var ikke klædt ordentligt på til mindekoncerten i Manchester i aftes, lyder kritikken

Sådan indtog  Jesy Nelson, Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock og Jade Thirlwall fra LIttle Mix scenen i Manchester i aftes. Foto: AP
Sådan indtog Jesy Nelson, Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock og Jade Thirlwall fra LIttle Mix scenen i Manchester i aftes. Foto: AP
Følg Internationale kendte

Den 22. maj mistede 22 mennesker livet ved det grusomme og ondskabsfulde terrorangreb i forbindelse med en Ariana Grande-koncert i Manchester.

I aftes var den amerikanske sangerinde tilbage i den engelske by, hvor hun sammen med sine verdensstjerne-venner optrådte ved en gigantiske støttekoncerter til fordel for ofrene for angrebet og deres pårørende.

Miley Cyrus, Justin Bieber og Robbie Williams var blandt solisterne på scenen til velgørenhedsarrangementet, der tiltrak 50.000 mennesker.

Også den engelske ’X Factor’-gruppe Little Mix var blevet inviteret til at synge ved støttekoncerten, men siden de indtog scenen på Old Traffords cricketbane, er kritikken haglet ned over de fire friske piger.

Poppens mest sexede prinsesser

Flere mener simpelthen ikke, at man kan stille til en koncert, hvor døde og kvæstede skal hyldes, i en så udfordrende mundering.

Undtagen Leigh-Anne Pinnock var alle pigerne Little Mix iført noget, der mest af alt lignede tøj, man normalt ville tage på til stranden. Pinnock havde lange bukserne på, men bar til gengæld den mindste overdel af de fire sprøde sild.

På Twitter er Little Mix blevet beskyldt for direkte at vanære ofrene med deres halvnøgne look.

Det er dog ikke alle, der er forargede over Little Mix-outfittet, der også høster en del roser.

Little Mix spiller i aften koncert i Danmark. Det sker i Valby Hallen i København.

 

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

De står tilbage og ligner idioter