Han var superstjerne i 90'erne: Sådan ser han ud i dag

Fra 1994 til 2004 var den amerikanske skuespiller Matthew Perry et af verdens mest kendte ansigter på grund af hans rolle i tv-serien 'Venner' -  i dag kan man næsten ikke kende den 47-årige skuespiller

Her er Matthew Perry fotograferet for 11 år siden i 2006 to år efter, at han indspillede tv-serien 'Venner'. Dengang lignede han stadig sig selv, som han så ud i tv-serien. (foto: AP)
Her er Matthew Perry fotograferet for 11 år siden i 2006 to år efter, at han indspillede tv-serien 'Venner'. Dengang lignede han stadig sig selv, som han så ud i tv-serien. (foto: AP)
Følg Internationale kendte

For en måneds tid siden den 7, maj poserede skuespilleren Matthew Perry på den røde løber ved den årlige begivenhed  Lucille Lortel Awards i New York, men han var næsten ikke til at kende. Årene har sat sit præg på den i dag 47-årige skuespiller, der for 13 år siden den 6. maj 2004 på tv medvirkede i det sidste afsnit af den populære tv-serie 'Venner'.

(artiklen fortsætter under billedet)

Matthew Perry ser her næsten uigenkendelig ud. Der er nok ikke ret mange, der vil kende ham som Chandler Bing fra tv-serien 'Venner'.
Matthew Perry ser her næsten uigenkendelig ud. Der er nok ikke ret mange, der vil kende ham som Chandler Bing fra tv-serien 'Venner'.
 

TV-serien 'Venner' gik over tv-skærmene fra 1994 til 2004 og var i den periode en af de absolut mest populære tv-serier i verden. Derfor blev samtlige hovedrolleskuespillere i tv-serien også verdenskendte ansigter, der jævnligt figurerede i både aviser og ugeblade. En af de seks populære venner var skuespilleren Matthew Perry, der dog allerede under indspilningerne til 'Venner' fik problemer med  et overdrevent alkoholforbrug samt en kropsvægt, der skiftede som vinden blæser.

Ikke kun en dans på roser
Matthew Perry har tidligere afsløret, at hans deltagelse i tv-serien 'Venner' ikke udelukkende var en dans på roser for ham personligt, fordi han kæmpede med personlige problemer. Det berettede han om sidste år til 'The Chris Evans Breakfast Show':

- Jeg har glemt tre af 'Venner'-årene. Det var nok mellem sæson 3 og 6. Jeg var lidt fraværende i den periode, afslørede skuespilleren og tilføjede:

- Jeg indspillede tv-serien fra jeg var 24 til jeg var 34 år gammel. Dengang ville alle have en lille bid af os. Fra andres perspektiv virkede det måske, som om vi havde alt, hvad man kunne drømme om. Men for mig personligt var det den mest ensomme periode i mit liv, fordi jeg kæmpede med min alkoholisme i den periode, fortalte Matthew Perry.

(artiklen fortsætter under billedet)

Her ses de helt unge Venner-skuespillere i 90' erne. Fra venstre: Matt Le Blanc som Joey,  Lisa Kudrow som Phoebe, David Schwimmer som Ross, Matthew Perry som Chandler, Jennifer Aniston som Rachel og  Courtney Cox som Monica. (AP Photo/NBC)
Her ses de helt unge Venner-skuespillere i 90' erne. Fra venstre: Matt Le Blanc som Joey, Lisa Kudrow som Phoebe, David Schwimmer som Ross, Matthew Perry som Chandler, Jennifer Aniston som Rachel og Courtney Cox som Monica. (AP Photo/NBC)
 

Involveret i jetski-ulykke
I forbindelse med sit alkoholmisbrug blev Matthew Perry i øvrigt også afhængig af de smertestillende tabletter Vicodin, som han benyttede for at lindre trangen til alkohol. Han begyndte også at tage receptpligtig medicin i forbindelse med en jetski-ulykke i 1997. Matthew Perry har igennem det meste af sit liv haft skiftende kropsvægt og er gået til at være meget tynd på grund af sygdom til at være lettere overvægtig. På et tidspunkt tilbød hans gode kollega Jennifer Aniston at blive hans personlige træner, fordi hun ville hjælpe ham med at tabe sig. Men det afslog han.

I august 2015 afslørede Matthew Perry også overfor det anerkendte amerikanske filmblad Hollywood Reporter, at han har haft problemer med alkohol og medicin i rigtig mange år.

- Du kan ikke have et misbrugsproblem i 30 år og så forvente, at du kan løse det på 28 dage. At blive ædru er meget hårdt arbejde.

På det her billede fra juli 2016 er Perry også lidt svær at kende. (foto: all over press)
På det her billede fra juli 2016 er Perry også lidt svær at kende. (foto: all over press)
 

 

 

Seneste nyt

Partimoder Pia kan ikke slippe magten

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.