Har ikke set sine børn siden bruddet

Brad Pitts helvedes uge: Hollywood-stjernen er fuldstændig knust over anklagerne, der hævder, at han har mishandlet børnene

Brad Pitt savner sine seks børn. (Foto: AP)
Brad Pitt savner sine seks børn. (Foto: AP)
Følg Internationale kendte

Det har været en decideret helvedes uge for verdensstjernen Brad Pitt. Hele hans liv, som han kendte det, er i løbet af 7-8 dage faldet sammen som et korthus.

I starten af ugen faldt nyheds-bomben, der meldte ud, at et af verdens mest kendte par,  52-årige Brad Pitt og 41-årige Angelina Jolie skal skilles. Parret er så kendt, at de oven i købet i de amerikanske medier har fået det fælles kælenavn 'Brangelina'.

Angelina Jolie og Brad Pitt skal skilles

Kun to dage efter blev det endnu værre at hedde Brad Pitt. Her meldte TMZ nemlig ud, at Brad Pitt er under efterforskning for børnemishandling i forbindelse med, at han angiveligt har været beruset og aggressiv under en flyvetur i parrets privatfly sammen med deres seks børn.

Og i fredags blev der så sat endnu mere alvor i den verserende sag, da mediet People meldte ud, at selveste FBI også er involveret i efterforskningen af den store kendis-sag.

Brangelina skal skilles: Men hvad med børnene?

Ægteskabs-krise i flere måneder

(artiklen fortsætter under billedet)

Brad Pitt og Angelina Jolie kommer her gående med deres seks børn på et billede fra 2011, hvor børneflokken var seks år yngre.(Foto: Polfoto)
Brad Pitt og Angelina Jolie kommer her gående med deres seks børn på et billede fra 2011, hvor børneflokken var seks år yngre.(Foto: Polfoto)
 

Savner sine børn
Men værst af alt for Brad Pitt er ifølge en kilde, der udtaler sig til US Weekly, at han ikke har set sine seks børn siden bruddet med Angelina Jolie, som han blev gift med for to år siden i Frankrig. Parret har dog været kærester, siden de mødte hinanden under optagelserne til filmen 'Mr. & Mrs. Smith' i 2005.

- Brad har ikke set sine børn siden bruddet. Han ønsker, at situationen skal være løst, før han møder sine børn. Han er sikker på, at det hele nok skal gå godt. Børnene spørger i øvrigt til ham, fortæller kilden til US Weekly.

Sammen med Angelina Jolie har Brad Pitt følgende seks børn: Maddox på 15 år, Pax på 12 år, Zahara på 11 år, Shiloh på 10 år samt tvillingerne Knox og Vivienne på otte år. De tre ældste børn er adopterede, mens de tre yngste er af egen avl.

Her er Brad Pitts første ord efter skilsmisse-bombe

 Efter Brangelina-brud: Så mange milliarder er i spil

FBI undersøger om Brad Pitt var voldsom over for søn

Angelina Jolie og Brad Pitt er i mange år blevet betragtet som et af verdens mest berømte par. (Foto: AP)
Angelina Jolie og Brad Pitt er i mange år blevet betragtet som et af verdens mest berømte par. (Foto: AP)
 

 

 

 

 

 

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.