Harrison Ford i bedring efter flystyrt

Harrison Ford ser ud til at komme sig helt, efter veteranskuespilleren torsdag styrtede ned i et fly, som han selv fløj

Her kan du se flyet lige før styrtet. (Video: AP)

Indiana Jones slipper efter alt at dømme med skrækken.

I hvert fald er Harrison Ford i bedring, efter han torsdag kom slemt til skade, da han var tvunget til at nødlande et fly, han selv styrede.

- Vi vil gerne takke alle for, at I bekymrer jer så meget. Far bliver godt behandlet og passet på, og både hans krop og sjæl er i bedring, kan Hollywood-ikonets søn Ben fortælle på sin Twitter-profil.

Harrison Ford måtte en tur på operationsbordet efter sit flystyrt fredag (Foto: AP) Intl. kendte Harrison Ford på operationsbordet

En motorfejl var skyld i, at den 72-årige skuespiller måtte lande sit fly på en golfbane i den californiske by Venice, og på trods af en teknisk flot udført nødlanding fik han flere slag og skrammer i hovedet.

Her kan du høre en lydfil af landingen

Harrison Ford blev behandlet efter alle kunstens regler, da hans fly måtte nødlande på en golfbane. Foto: Privat Intl. kendte TV: Perfekt nødlanding reddede Ford's liv

Selv om den populære Ford, der ellers ofte flyver i både fly og helikopter, aldrig var i livsfare, er også hans skuespilkolleger glade for, at deres ven og arbejdskammerat er i bedring.

- Jeg er lykkelig over at høre, at Harrison er okay. Bliv rask snart! skriver 'Star Wars'-kollegaen Mark Hamill for eksempel på sin Twitter-profil.

Hollywood-stjernen er i bedring efter alvorligt flystyrt.(Foto: PA  Photos) Intl. kendte Stjerner beder for Ford efter flystyrt

Fords fly var bygget til to personer, men skuespilleren var alene i flyet, da maskinen styrtede ned.

(Foto: AP)
(Foto: AP)
 

15 kommentarer
Vis kommentarer