Harrison Ford på operationsbordet

Selvfølgelig overlever Indiana Jones et flystyrt - men skrammer slipper han ikke for

Harrison Ford måtte en tur på operationsbordet efter sit flystyrt fredag (Foto: AP)
Harrison Ford måtte en tur på operationsbordet efter sit flystyrt fredag (Foto: AP)
Følg Underholdning
Følg Internationale kendte

NEW YORK, USA (Ekstra Bladet): Selvom man hedder Indy til fornavn eller Solo til mellemnavn, går man altså ikke helt ustraffet hen efter et moderat flystyrt, når man hedder Ford til efternavn.

Det måtte den 72-årige superhelt med det borgerlige navn Harrison til fornavn sande efter torsdagens nødlanding i sit veteranfly på en golfbane i Californien.

Brandchef: Ford var meget meget heldig

Fire timer efter at tililende golfspillere - heriblandt flere læger - reddede ham ud af det smadrede fly, der ikke kunne nå retur til Santa Monica Lufthavn efter motoren satte ud, røg skuespilleren på operationsbordet på UCLA Medical Center i Californien.

Hans forslåede hoved kommer sig vist ganske vist efter det noget blodige syn, der mødte de første redningsfolk på stedet. Men Hollywood-stjernen er nu blevet opereret i sit bækken og har fået en brækket arm og ankel med i købet.

TV: Perfekt nødlanding reddede Ford's liv

Det var blot for nylig, at Ford var kommet sig over en skade i benet, som han pådrog sig under indspilningerne til den nye Star Wars 7 film.

Fords manager forsikrede allerede i løbet af torsdagen, at den populære skuespiller, der også er kendt som en seriøs, passioneret og erfaren pilot, ikke havde livstruende skader.

Kendisser og fans har siden ulykken hyldet deres ikon og kollega og sendt hilsner og tanker om hans velbefindende.

Stjerner beder for Ford efter flystyrt

Harrison Ford var netop lettet fra lufthavnen torsdag eftermiddag, da han få sekunder senere blev klar over, at der var noget galt med motoren på flyet. I et alarmopkald til kontroltårnet hører man Ford bede om tilladelse til øjeblikkelig at kunne lande i lufthavnen.

Han når dog aldrig så langt. På private video-optagelser af flyet, kan man se det dale fra himlen og 'klippe' nogle træer på vej ned, inden det endelig ramte grønsværen på Penmare Golfbane.

Ingen andre kom til skade under nødlandingen.

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+