Havfrue lod brystsmutter passere

Den nye Pamela Anderson i 'Baywatch', Kelly Rohrbach, fortsatte ubekymret foto-optagelser, da det ene bryst var tittet frem

Hun har befundet sig meget i det våde element på det seneste, Kelly Rohrbach, i sin rolle i den nye udgave af 'Baywatch', hvor hun spiller Pamela Andersons oprindelige rolle som livredderen C. J. Parker.

Optagelserne meddeles nu afsluttet, og det benyttede Leonardo DiCaprios tidligere kæreste til at bruge nogle timer forleden på at være model for magasinet Vogue i Californien.

Kelly Rohbach - sexet erstatning for Pamela Anderson. (Foto: All Over) Film Bikini-model er ny strand-livredder

Jobbet krævede også badetøj, og deri befinder skønheden sig jo som en fisk i vandet.

 

 

 

Kelly Rohrbach bliver den nye C. J. Parker i den kommende Baywatch-film. (Foto: AP). Intl. kendte Hun er den nye Pamela Anderson i Baywatch

Men der for kan det jo godt gå galt, bevidst eller ubevidst. I hvert fald præsenterede Kelly en brystsmutter, da det ene bare bryst tittede frem bag den læderjakke, hun havde på foruden et par minimale, sorte bikini-trusser.

Det lod hun sig dog ikke gå på af. Kelly fortsatte ubekymret seancen stående i et meget åbent køretøj med en surfbræt i hånden.

 

 

 

Leonardo har noget at tænke over med alle de damer, han involverer sig med. (AP Photo) Babes Se Leonardos nye, smækre fangst

Senere var der omklædning til både en sort og en hvid badedragt, som hun - for at sige det mildt -så ganske sexet ud i, og som rosinen i pølse-enden kom også den fra 'Baywatch' så berømte røde model frem, som modellen nok så kækt lod sig fotografere i.

En sand havfrue.

Her kan du se supersilden på den røde løber til White House Correspondents' Association Dinner 2016. (Video: Splash)

18 kommentarer
Vis kommentarer