Helt forvandlet i rollen som skandale-stjerne

Skuespilleren Lily James skal spille Pamela Anderson i en ny tv-serie. Hun har netop offentliggjort et billede af sig selv som den kontroversielle stjerne, og hun er ikke til at kende

Lily James (i midten) skal spille Pamela Anderson i en ny tv-serie. Foto: David M. Benett/Getty Images
Lily James (i midten) skal spille Pamela Anderson i en ny tv-serie. Foto: David M. Benett/Getty Images

Lily James og Pamela Anderson ligner ikke umiddelbart hinanden.

Alligevel blev skuespilleren castet til at spille den kontroversielle 'Baywatch'-stjerne i en tv-serie om Pamela Anderson og Tommy Lees forhold.

Helt forvandlet
Nu har Lily James nemlig offentliggjort et billede af sig selv i rollen som Pamela Anderson, og pludselig giver castingen mening - hun er nemlig helt forvandlet til rollen.

Hun deler billedet i et opslag på Instagram, som hun har tilknyttet et citat fra Pamela Anderson:

'Det er fedt at være blondine. Når forventningerne er lave, er det lettere at overraske folk', skriver hun.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

Rollen som Tommy Lee spilles af 38-årige Sebastian Stan, og han har ligeledes delt et billede af sig selv og Lily James i rollerne, hvor Lily James bider i en falsk piercing i Sebastian Stans brystvorte, hvortil han skriver 'kærligheden bider'.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

Baseret på skandalen
Tv-serien skal fortælle historien om den famøse sex-video, som Pamela Anderson og Tommy Lee filmede, og som siden blev lækket, samt den skandale, der fulgte med.

Pamela Anderson giftede sig med trommeslageren Tommy Lee i 1995, efter de havde dannet par i blot fire dage. De blev skilt i 1998, men nåede at få to sønner.

I serien spiller en anden verdensstjerne også med, nemlig Seth Rogen i rollen som den mand, der stjal sex-videoen og lækkede den til offentligheden.