Annonce:
Annonce:

Her ankommer Cosby til retten: Kaution på 1 million dollar

Den sexanklagede skuespiller Bill Cosby har for første gang stået over for en dommer efter sin sigtelse. Kautionen er sat til 1 million dollar

Her ankommer Cosby til retten (Video: AP)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Skuespiller-stjernen Bill Cosby stod onsdag første gang ansigt til ansigt med en dommer.

Onsdag kom det frem, at den 78-årige amerikaner blev sigtet for et sexovergreb i 2004 begået mod Andrea Constand, der tidligere har været ansat på Temple Universitetet.

Derfor skulle Bill Cosby møde op til det såkaldte arraignment (det indledende retsmøde i USA red.), og her blev hans kaution sat til 1 million dollars - omkring seks millioner danske kroner.

Det skriver både AP og Reuters.

Den aldrende herre ankom til retten i bydelen Elkins Park i Philadelphia i sin morgenkåbe samt med stok. En horde af journalister var dukket op foran bygningen, men hovedpersonen rystede blot på hovedet til de mange spørgsmål.

Annonce:

Bill Cosby var ikke tvunget til at erklære sig enten skyldig eller uskyldig, men det blev besluttet, at det første egentlige retsmøde skal foregå d. 14 januar 2016. Herudover valgte han at betale 10 procent af sin kaution, så han kunne forlade stedet og tage hjem.

Først skal han dog lige forbi den lokale politistation, der inddrager hans pas og tager fingeraftryk.

Politiet afslører: Kåbeklædt Cosby gav afskedsmuffin til offer

Cosby anklages nu for helt frisk voldtægt

Fuldbyrdet voldtægt
Ved en pressekonference onsdag oplyste den offentlige anklager i Montgomery County District, Kevin Steele , at der er rejst sigtelse mod Cosby for fuldbyrdet voldtægt, og at komikeren vil få forelagt sigtelsen senere i dag.

Offeret er angiveligt Andrea Constand, en tidligere ansat på Temple Universitetet, og hun skal have fortalt politiet, at den kendte tv-stjerne dopede hende og krænkede hende i sit hjem i Cheltenham Township, nær Philadelphia i 2004.

Constand blev ikke navngivet som offeret ved pressekonferencen, men Steele oplyste, at 'offeret' har sagt 'ja' til at samarbejde med politiet og stå frem i sagen.

Annonce:

Den 78-årige har tidligere under ed medgivet, at han har haft seksuel kontakt med kvinden, men en tilbage i 2005 afviste en anden anklager at rejse sigtelse mod Cosby i netop denne sag.

Cosby har ikke tidlige fået rejst tiltale i nogle af de mange sager om seksuelle krænkelser af kvinder. Hans advokater kalder sagen for latterlig.

Cosby-offer: Han voldtog mig og ville have telefonsex dagen efter (video: AP)

Bills Cosbys advokat, Monique Pressley, udtaler sig efter retsmødet (video: AP)

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: