Her er årets mest inspirerende kvinde

Supermodellen Karlie Kloss, som også er tech-iværksætter, er ifølge Elle årets mest inspirerende kvinde

Lækker OG inspirerende. Se selv i videoen her, hvor Karlie Kloss ankommer til MTV Video Music Awards i august. (Video: Splash)
Følg Internationale kendte

Som smuk iværksætter spankulerer supermodellen Karlie Kloss ind på toppen af listen over de mest inspirerende kvinder i år.

Den flotte pris, som magasinet Elle står bag, får hun for 'sit motiverende bidrag til modebranchen såvel for sit iværksætteri og filantropiske arbejde', skriver modemagasinet på sin hjemmeside.

Læser på Harvard
Ved siden af karrieren som supermodel studerer Kloss også ved New York University og har tidligere læst fag ved det anerkendte Harvard Business School, hvor hun blandt andet beskæftigede sig med computerprogrammering og softwareteknologi.

Det fik hende senere til at oprette stipendiet 'Kode with Karlie', som støtter unge piger, der er interesserede i computervidenskab og programmering.

- Enhver industri forandrer sig på grund af den teknologiske udvikling, og enten tilpasser man sig det, eller også sakker man bagud. Derfor tror jeg, at programmering er så magtfuldt - især blandt unge kvinder - fordi det giver folk en forståelse for og færdighederne til at være en del af forandringen og fremtiden, siger hun til Elle.

Få fingre i Victoria's Secret-modellernes hemmeligheder

Den 23-årige supermodel modtog den flotte pris tirsdag aften ved årets Elle Style Awards, som var den officielle afslutningsfest for London Fashion Week i den britiske hovedstad. Det var en meget ydmyg Kloss, som tog imod den flotte hæder.

- Jeg fortjener nok mere prisen for at være 'den mest inspirerede af alle andre kvinder, der laver fantastisk arbejde', men tak, Elle, jeg tager imod prisen, skrev Kloss efterfølgende på sin Instagram-profil.

Se Kloss' opslag her:

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvordan synes Mette Frederiksen selv, det går?