Her er årets mest overbetalte skuespiller

Forbes har gjort op hvilke Hollywood-stjerner, der ikke har levet op til deres tårnhøje millionlønninger

Årets mest overbetalte skuespiller er....
Følg Internationale kendte

Det amerikanske erhvervsmagasin Forbes gør hvert år op, hvilke komikere der har kunnet hive flest dollar hjem og hvilke Hollywood-skuespillere, der har flest penge i banken. Nu har magasinet offentliggjort en mindre flatterende liste, nemlig hvilke stjerner, der er årets mest overbetalte. Og her er det måske overraskende 'Pirates of the Caribbean'-stjernen Johnny Depp, der topper.

Dystre Depp: Derfor leger jeg pirat

Tidligere har den 52-årige skuespiller ellers kunnet bryste sig af, at blive kåret som den mest sexede mand blandt andet af magasinet People, og han ligger nummer 67 på Forbes' liste over de bedst betalte berømtheder.

Listen med de mest overbetalte skuespillere er baseret på de tre seneste film skuespillerne har medvirket i inden juni, og gøres op efter hvor mange penge, der er kommet retur i forhold til stjernernes løn. Johnny Depp vinder altså den tvivlsomme ære på grund af de film, som har floppet i biograferne.

Her er verdens mest sexede mand

Det gælder filmene 'Mordecai', som blev et biografflop, og thrilleren 'Transcendence', som kun lige tjente sig selv ind, skriver Forbes. Det betyder, at for hver dollar den Oscar-nominerede skuespiller er blevet betalt, har der kun været en indtjening på 1,20 dollar til gengæld.

Listens nummer to er Oscar-vinderen Denzel Washington, efterfulgt af det komiske talent Will Ferrell. Blandt top ti finder man også skuespiller og rapper Will Smith, Batman-skuespilleren Christian Bale og 'Inglorious Bastards'-stjernen Brad Pitt.

Kendisdatter i Paris: Panik i gaderne

Johnny Depp skal dog næppe være rigtig bekymret, selv om titlen ikke er noget at prale af. Han har nemlig en del film på vej, som ventes at blive større biografsucceser. Til næste år er det efterfølgeren til 'Alice i Eventyrland', og 2017 byder på et gensyn med den populære kaptajn Jack Sparrow i den femte piratfilm 'Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales'.

Depp: Jeg vil ikke have en Oscar

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Kom nu ud af busken, Dyrby