Her er de sidste billeder af 'Glee'-stjernen

Skuespillerinden Naya Rivera, som bedst er kendt for sin rolle i tv-serien 'Glee', forsvandt under en sejltur onsdag. Nu er en video fra stedet blevet offentliggjort

8. juli modtog alarmcentralen et opkald fra en kvinde, som havde fundet Naya Riveras barn alene i en båd. Politiet har offentliggjort denne video fra stedet. Video/redigering: Reuters/Kristian Hansen
Følg Underholdning
Følg Internationale kendte

Skuespillerinden Naya Rivera forsvandt onsdag under en sejltur på søen Lake Piru i Californien.

Siden har myndighederne ledt intensivt efter hende, men fredag måtte de melde ud, at de ikke længere forventede at finde hende i live.

Nu har politiet offentliggjort en video fra parkeringspladsen ved søen, hvor man kan se den 33-årige skuespillerinde gå ned mod båden med sin fireårige søn.

Sønnen blev efterfølgende fundet i god behold på båden, men Naya Rivera er ikke blevet set siden og frygtes druknet.

Ifølge det amerikanske medie TMZ har sønnen efterfølgende fortalt politiet, at Naya Rivera var hoppet i vandet, men at hun ikke var kommet op igen.

Hjerteskærende video
Politiet i Ventura County valgte fredag at offentliggøre videoen, som stammer fra overvågningsmateriale fra den havn, som Naya Rivera og hendes søn sejlede fra.

På videoen kan man se de to personer gå ned mod båden, som skuespillerinden efterfølgende forsvinder fra. Hun går med sin søn bag sig, mens hun holder en sæk eller en pose over skulderen.

Ifølge politichef Kevin Donoghue er der sket flere drukneulykker i søen gennem årene, hvilket kan skyldes den dårlige sigtbarhed i vandet. Det er samme årsag, som kan gøre det svært at finde en person i vandet efterfølgende.

- At søge i vandet er virkelig svært. Nogle gange kan det tage flere dage, før vi finder spor eller en krop, siger politichefen til mediet People.

Naya Rivera er bedst kendt for sin rolle som cheerleaderen Santana Lopez i den populære tv-serie 'Glee'

Glee-forbandelsen: Det glade show med uhyggelig bagside

Nedslående nyt

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+

LIGE NU