Annonce:
Annonce:

Her er verdens mest sexede mand

Magasinet People har netop kåret den forhenværende fodboldspiller David Beckham som verdens mest sexede nulevende mand

Her afsløres 'vinderen'. (Video: AP)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Verdens mest sexede mand er ifølge People den forhenværende fodboldspiller David Beckham.

Den 40-årige britiske boldbisse overtager således titlen fra skuespilleren Chris Hemsworth og fejrer kåringen med en flot forside på magasinet.

- Det er en kæmpe ære, og jeg er meget glad for at tage imod prisen, lyder det fra det storspillende sexsymbol.

- Men faktisk har jeg aldrig følt mig som en sexet eller attraktiv person, siger han og uddyber:

- Jeg kan lide at have pænt tøj på, hoppe i et flot jakkesæt, se og føle, at jeg ser godt ud, men jeg har aldrig nogensinde set mig selv som sexet.

40 år og hamrende hot. (Foto: All Over Press)
40 år og hamrende hot. (Foto: All Over Press)

Privat er det den tidligere Spice Girls-sangerinde og nuværende topdesigner Victoria Beckham, der siden 1997 har delt dyne med den flotte fyr.

- Jeg håber, hun føler sådan om mig hele tiden alligevel trods kåringen, men hun sagde 'tillykke' til mig, fortæller den britiske badboy.

Annonce:

Sammen med fru Beckham er parret forældre til drengene Brooklyn på 16 år, 12-årige Romeo, tiårige Cruz og datteren Harper på fire, men særligt sønnerne giver ikke meget for deres fars flotte kåring.

- Vi grinede af det sammen med børnene, og drengene grinede af mig og sagde: 'virkelig?' Den mest sexede mand? Seriøst?. Brooklyn mente bestemt, at titlen var til ham, joker den sexede superstjerne.

Se billedet: Wozniacki driller Beckham

Annonceringen blev allerede offentliggjort tirsdag i talkshowet 'Jimmy Kimmel Live!', hvor Beckham var med over en videoforbindelse.

- Det er det bedste øjeblik i min karriere. Jeg vil selvfølgelig gerne takke mine forældre for at sætte mig i verden. Og så vil jeg også gerne takke min frisør, min stylist og Photoshop, jokede den tatoverede tyr.

Når Beckham ikke får kvinder til at savle, har han, siden han pensionerede fodboldstøvlerne, arbejdet som model, filmskuespiller, designer og laver masser af velgørenhedsarbejde for Unicef.

Beckham går til filmen

Annonce:

Ud over sidste års vinder har skuespillere som Brad Pitt, Bradley Cooper, Ryan Reynolds og Johnny Depp også løbet med titlen som verdens mest sexede mand.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er farligt at leve, du kan dø af det
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: