Her finder de skuespiller efter tre dage i sø

Paul Nicholls var ilde tilredt, da han ved et tilfælde blev fundet halvt bevidstløs i en sø for foden af et vandfald, viser optagelserne her

En hostende og underafkølet Paul Nicholls hjælpes i sikkerhed. (Video: AP)
Følg Underholdning
Følg Internationale kendte

- Jeg er heldig, at jeg overhovedet er i live. Det tog lang tid at finde mig. Det var på ingen måde en fantastisk situation. Jeg kunne ikke flytte mig og kunne derfor ikke komme væk.

Sådan siger skuespilleren Paul Nicholls, bl.a. kendt fra serien East Enders, til avisen The Sun, efter han i forrige blev fundet liggende i en sø neden for det berømte, thailandske vandfald Khun Si.

Skuespiller styrter ned fra kendt vandfald i Thailand: Fanget i tre døgn

Her havde han ligget overdækket af vand, halvt bevidstløs og ude af stand til at røre sig i tre dage efter faldet fra Khun Si, som yderligere kostede ham en flækket knæskal.

Hårdt medtaget
Ifølge The Guardian kunne skuespilleren ikke komme fri på grund af nogle sten, hvad også forhindrede ham i at nå sin mobiltelefon.

Det var derfor en underafkølet og generelt fysisk medtaget Paul Nicholls, som redningsfolkene torsdag kunne bjerge og bringe op i en ventende ambulance, hvad optagelserne ovenfor da også viser.

Den 38-åriges lokale findemand var blevet ledt på vej af Nicholls efterladte scooter ved begyndelsen af vejen op til den yndede turistattraktion.

Amerikaner dræbt
Paul Nicholls er kendt for sine roller i blandt andet EastEnders, City Central, Holby City, Secret Diary of a Call Girl og Law & Order.

I 2004 spillede han med i filmen Bridget Jones: The Edge of Reason.

For en måned siden omkom en  28-amerikansk turist, da han styrtede ned fra det samme vandfald.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+

BREAKINGBREAKING