Annonce:
Annonce:

High School fyr inviterer Emma Stone til bal - og får svar

Det er ikke hver dag, at en verdenskendt stjerne sender dig en privatbesked på Twitter

Foto: AP
Foto: AP
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Hvad gør man, nå man er lidt småforelsket i en filmstjerne - og i øvrigt selv elsker at lave film, og mangler en date til sit 'High School Prom'? Så spørger man da om hun ikke vil med og på den mest geniale måde.

Den amerikanske Arizona studerende Jacob Staudenmaier tog sagen i egen hånd, da han stadig manglede en date til skolens bal den 29. april.

- Jeg så 'La La Land' og jeg elskede den. Det var en af mine favorit-film og jeg har altid godt kunne lide Emma Stone som skuespiller, så jeg tror det var det, der fødte ideen til, at jeg måske kunne invitere hende med til prom (skolebal, red.), fortæller den unge studerende, Jacob Staudenmaier til ABC News.

Det tog den 17-årige studerende omkring to uger at filme videoen, der blandt andet indeholder et cover af åbnings-sangen fra den populære musical-film 'La La Land', hvor hovedpersonen selv synger teksten han selv har skrevet.

Emma Stone og Ryan Gosling i 'La La Land', der har fået en enorm populær status. Foto: AP
Emma Stone og Ryan Gosling i 'La La Land', der har fået en enorm populær status. Foto: AP
 

Annonce:

Oscar-effekten: Filmene har indflydelse på din ferietur

Det er under en omskrevet version af nummeret 'Another Day of Sun', at han spørger Emma Stone om hun ikke vil følges med ham til ballet - og han pointerer, at han har en vis lighed til Ryan Gosling (Emma Stones medskuespiller i 'La La Land', red.).

Se selv den søde video nedenunder.

Privatbesked på Twitter
Der gik ikke lang tid før videoen gik viralt på nettet - men det er ikke kun de almindelige borgere i verden, at videoen er set af. Den nåede også frem til selveste Emma Stone - hovedpersonen i videoen.

Hun både så og svarede Jacob Staudenmeier.

Annonce:

- Jacob, det er den fedeste måde jeg er blevet spurgt om jeg vil med til bal, tak. Jeg kan ikke fortælle, hvilken ære det var og hvor meget jeg smilede gennem hele den smukke orkestrerede video. Jeg er på arbejde i London, men jeg håber, at du får den bedste aften til ballet, og jeg er taknemmelig over, at du tænkte på mig, skrev den Oscar-vindende skuespillerinde til den unge Jacob i en privatbesked på Twitter.

- Tak. P.S. jeg kan godt se Gosling omkring øjnene, sluttede Emma Stone beskeden, med henvisning til, at Jacob i videoen fortæller, at han minder om skuespiller-kollegaen Ryan Gosling.

Det skriver E! Online, og fortæller, at han læste beskeden højt i programmet 'Good Morning America'.

Men selvom den skønne skuespillerinde desværre ikke kunne komme med, så var det da alligevel en sød afvisning til den 17-årige, der nu nu må ud og lede på gangene efter en anden at invitere med til 'prom'.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bandidos skal bekæmpes hårdt og med alle midler
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: