High School Musical-stjerne delte romantisk billede på instagram: Nu kan hun ende i fængsel

Et romantisk billede kan få store konsekvenser for den unge superstjerne

Se Hudgens på den røde løber til People's Choice Awards her (Video: Splash News)
Følg Underholdning
Følg Internationale kendte

Skuespilleren og sangerinden Vanessa Hudgens har delt et billede på instagram, hvor hun sammen med sin kæreste, er på en romantisk tur til Sedona i Arizona.

Sedona er kendt for sine store røde klipper, og på den romantiske tur valgte Vanessa og hendes kæreste, at indgravere et bevis på deres kærlighed i klipperne.

Superstjernen lagde et billede på instagram, hvor hun har indgraveret teksten 'Vanessa and Austin' i klipperne, men billedet er senere blevet fjernet, for det viser sig nu, at det er ulovligt, skriver amerikanske CBS.

Hun tager prisen for den mest sexede kjole

Vanessa Hudgens (nr.2 fra højre) har haft fart på karrieren efter High School Musical. Hun har blandt andet spillet med i filmen Springbreakers. (Foto: Allstar Picture Library)
Vanessa Hudgens (nr.2 fra højre) har haft fart på karrieren efter High School Musical. Hun har blandt andet spillet med i filmen Springbreakers. (Foto: Allstar Picture Library)

CBS viste billederne til Coconino National Forest, som kontrollerer området omkring Sedona, og deres talsmand bekræfter, at de nu er i gang med et undersøge sagen.

Det er forbudt at beskadige naturen i områder, som er bestyret af U.S. Forest Service, og nu kan den tidligere High School Musical-stjerne risikere at skulle seks måneder bag tremmer, hvis hun bliver idømt den strengeste straf for sin overtrædelse.

Er hun heldig, slipper hun dog med en bøde for forseelsen.

High School Musical: Hvor er stjernerne nu?

- Folk begår både fejl bevist og uden at vide det, men det undskylder ikke ulovligheder, siger talsmanden for Coconino National Forest, Brady Smith, til CBS.

Vanessa har stadig billeder fra turen på sin instragram-profil, men billedet med inskriptionen er altså fjernet.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+