Hils på Biebers pige på hesteryg

Iryna Ivanova er også 'dronning af Instagrams under-babser'

IruVelud
IruVelud
Følg Underholdning
Følg Internationale kendte

Hun har vakt en del opsigt i Hollywood og omegn på det seneste, Playboy-modellen Iryna Ivanova, der både er velpolstret for- og bagtil.

Opmærksomheden knytter sig især til den 28-årige models medvirken på hesteryg i Justin Biebers nylige video til sangen 'I'm The One'.

Smed tøjet i Playboy: Nu svarer babe igen på frækheder

'Hvem er den pige på hesten*, spurgte alle omkring sig i filmbyen.

Se Iryna i Bieber-videoen her

Vel, udover at være Playmate er hun også indehaver af den uofficielle titel af 'Dronning af Instagrams under-babser'. En titel, hun tager særdeles seriøst, og som er høstet via det væld af fotos på det sociale medie, hvor overdelen ikke helt dækker det, den er beregnet til.

2,8 millioner fans følger med på Instagram, 210.000 på Twitter og 500.000 på Facebook, og Iryna ved, hvad der skal til for at få dem til at blive hængende.

Allerhelst vil Iryna Ivanova dog gå hele vejen. Men med Instagrams nøgen-politik har hun affundet sig med at i det mindste at have minimale klædestykker på.

Det gælder også hendes indsats i Bieber-videoen.

- Desværre skulle jeg have bh på, siger hun til Daily Star.

Nu skal Bieber male vægge

Iryna så flere berømtheder på én gang end nogensinde før under sin medvirken i Bieber-videoen. Dog ikke Ronaldo. Privatfoto
Iryna så flere berømtheder på én gang end nogensinde før under sin medvirken i Bieber-videoen. Dog ikke Ronaldo. Privatfoto

Ellers var hun glad for oplevelsen.

- Det var første gang, jeg har været med i en video, og det var nærmest en surreal oplevelse. Jeg har aldrig mødt så mange berømte mennesker på en gang, og for at være ærlig, så var jeg faktisk for genert til at spørge om et billede med dem.

- Folk formoder, at fordi jeg har optrådt nøgen i Playboy, så er jeg med på den værste. Men sådan er det ikke. Jeg er faktisk en meget genert person.

Bieber køber mad til fremmede

Iryna Ivanova er af ukrainsk afstamning, men voksede op i Arizona. Her studerede hun såmænd forretnings-administration på universitetet, før jobs som ring-pige for World Fighting Federation (MMA) førte til en karriere som letpåklædt og nøgenmodel.

LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+