Hollandsk skønhed i kalender-video

Doutzen Kroes er dagens kalender-pige, men se også Heidi Klum i boblebad og Barabara Palvin som ikonisk Sharon Stone

Doutzen Kroes på arbejde. Foto: All Over
Doutzen Kroes på arbejde. Foto: All Over

Den hollandske model Doutzen Kroes er dagens model i Love magazines dristige jule-kalender med små video-klip dag for dag op til den 24. december.

Og den 31-årige skønhed forstår at give den gas i en rød badedragt med masser af snore til at holde sammen på det korset-lignende tekstil.

Intl. kendte Irina og Bella i frække kalender-klip

Doutzen Kroes var Victoria's Secret-model indtil sent i 2014. Hvad, der forårsagede bruddet, var der dengang mange skriverier om.

En kilde sagde til Page Six, at 'betalingen ikke var, hvad den havde været' - og angav den hævede hyre til at ligge i 100.000 dollars-klassen, hvor den før havde rundet millionen.

 

Intl. kendte Rita Ora som vovet kalender-pige

Men det var noget vrøvl, svarede Victoria-chef Ed Razek.

'Doutzen havde en lukrativ mulighed i Europa, og det ville have kollideret med hendes forpligtelser overfor Victoria's Secret. Så hun blev løst fra sin kontrakt. Der var ingen konflikt, intet fjendskab. Intet af det nonsens, jeg har læst på Instagram'.

Abbey Clance har før leget nissepige. Foto: All Over Intl. kendte Fru 'Storken' ruller sig ud i jule-klip

 

11. december: Doutzen Kroes

Dagen forinden, den 10. december, kunne interesserede følge den tysk-fødte model-veteran Heidi Klum boltre sig i boblebadet.

 

10. december: Heidi Klum

Og den 9. december 'legede' den 23-årige ungarske model, Barbara Palvin, Sharon Stone i dennes ikoniske scene fra 'Basic Instinct', hvor hun sidder i en stol overfor Michael Douglas og viser, at hun absolut intet har inden under, da hun lægger det ene ben over kors på det andet.

 

 

9. december: Barbara Palvin

12 kommentarer
Vis kommentarer