Hollywood-frue svarer igen på Oscar-sviner

Skuespillerinden Jada Pinkett Smith svarer igen på Oscar-jokes om hende

Her kan du se Chris Rock svine Jada Pinkett Smith. (Video. AP)
Følg Underholdning
Følg Internationale kendte

Den amerikanske skuespillerinde Jada Pinkett Smith, der er gift med skuespilleren Will Smith, lader sig ikke slå ud over de jokes, som komikeren Chris Rock lavede om hende til årets Oscar-show. Det skriver Daily News.

Kendisser: Oscar-vært bør trække sig

44-årige Jada Pinkett Smith og hendes kendte mand boykottede i år den populære prisuddeling, da parret mente, at for få sorte skuespillere var nomineret til en pris. Og det fik årets Oscarvært, komikeren Chris Rock, til at skyde med skarpt efter parret.

- Jada sagde, at hun ikke kommer. Jeg var sådan: 'Er hun ikke med i et tv-show?' Jada boykotter Oscar-showet? Jada, der boykotter Oscar-showet, er ligesom mig, der boykotter Rihannas trusser. Jeg var aldrig inviteret, jokede 51-årige Chris Rock på scenen til dette års Oscar-uddeling.

Race-debatten koger: Oscar-vært skyder med skarpt fra start

Men de jokes tager skuespillerinden med ophøjet ro.

- Det kommer med territoriet. Vi er nødt til at holde det kørende, der er en masse ting, vi er nødt til at håndtere, en masse ting i vores verden lige nu. Vi er nødt til at bevæge det fremad, lød det fra Jada Pinkett Smith, da hun blev spurgt ind til sin holdning om komikerens jokes og refererede samtidig til det opgør, som hun mener, at sorte bør tage med filmindustrien.

Sorte stjerner vil boykotte Oscar

Ud over Will Smith og Jada Pinkett Smith boykottede blandt andre filminstruktøren Spike Lee og dokumentaristen Michael Moore også årets Oscar-show.

Krigen-instruktør om Oscar-show: Verdens fedeste fest!

LIGE NU
BREAKINGBREAKING

Mere fra Ekstra Bladet+

Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+