Hollywood-stjerne kører galt under filmoptagelse

Uma Thurman kørte galt under indspilningen af 'Kill Bill'. 15 år senere har hun endelig fået udleveret optagelserne

Her kører Uma Thurman galt under indspilningen af 'Kill Bill'.

Under indspilningerne af den første 'Kill Bill'-film i 2003 blev hovedrolleindehaver Uma Thurman angiveligt udsat for livsfare.

Mod sin vilje blev hun nemlig overtalt til at sætte sig bag rattet i en usikker bil, der af Thurman selv beskrives som en 'dødskasse', og det endte i et frontalt sammenstød med et træ.

Optagelserne kom selvsagt aldrig med i filmen, men små 15 år senere ser de nu dagens lys alligevel. Instruktør Quentin Tarantino har nemlig langt om længe overdraget optagelserne til Thurman, der nu har valgt at dele dem med offentligheden. Se optagelserne over artiklen.

I et interview med New York Times fortæller den 47-årige skuespiller hvordan Tarantino overtalte hende til selv at køre bilen mod hendes vilje. Ifølge Thurman pådrog hun sig varige men i nakken og knæene ved uheldet, der endte med at ødelægge venskabet mellem skuespilleren og instruktøren.

Berygtet navn under anklage igen-igen
Thurman understreger, at Tarantino siden har gjort skaden god igen, og hun kalder ham modig for at udlevere optagelserne, vel vidende at det kan få konsekvenser for ham selv.

Til gengæld retter hun anklagen med de tre producere Lawrence Bender, E. Bennet Walsh og Harvey Weinstein. Sidstnævnte har Thurman samtidig anklaget for seksuelle overgreb i begyndelsen af hendes karriere.

Ifølge 'Kill Bill'- og 'Pulp Fiction'-stjernen er de tre producere anvsarlige for uheldet, og har derudover gjort alt i deres magt for at dække over sagen og forhindre den i at nå til offentlighedens kendskab.

- De har løjet og ødelagt beviser, og fortsætter med at lyve om den permanente skade de har forårsaget, og derefter valgt at tilbageholde.

- Mørklægningen skete i ond tro, og de burde alle tre skamme sig al evighed, lyder det fra Thurman.

Uma Thurman har mødt opbakning fra mange kollegaer efter hun stod frem. Få hele sagen foldet ud i indslaget her. Video: The Hollywood Reporter.

64 kommentarer
Vis kommentarer