Hollywood-stjerne lokket med firkant: Selvfølgelig fandt damen ud af det

Woody Harrelson var en tur på pub i London, og det har han fortrudt lige siden

Woody Harrelson fik sit store gennembrud i tv-serien 'Sams Bar' i midt-80'erne. Foto: All Over
Woody Harrelson fik sit store gennembrud i tv-serien 'Sams Bar' i midt-80'erne. Foto: All Over
Følg Internationale kendte

En af Hollywoods mest populære skuespillere, 55-årige Woody Harrelson, svigtede sit livs kærlighed og frygtede for hendes reaktion.

Det fortæller han i et større interview med The Hollywood Reporter, hvor Woody Harrelson erkender, at han drikker for meget, selv om det er blevet bedre end tidligere. Nu forsøger han således at komprimere drikkeriet til weekenderne.

Hollywood-stjerne dropper fjolletobakken

Og netop alkoholen gav problemer tilbage i 2002, hvor han takkede ja til en firkant med tre kvinder.

- Jeg var på en bar i London, og bagefter kom de her piger hen til mig, to piger, og spurgte ’vil du opleve noget vildt?’, og jeg svarede ’det tror jeg da nok’. Så jeg hoppede ind i en bil, og en anden pige, jeg slet ikke kendte, hoppede ind, siger han til The Hollywood Reporter og fortsætter.

Her er stjernernes saftigste sexhemmeligheder

- Vi tog hen til mit sted, og en af pigerne var en razzi (paparazzi, red.) eller arbejdede for dem, arbejdede for udskuddene. Og hun fik en fotograf til at komme ud. Den ene pige manipulerede de to andre. Jeg var trist, da de alle smuttede sammen, fordi jeg vidste, at det ville ske (en artikel). Det var en nyhed verden over. Jeg har aldrig læst den, jeg vil ikke.

Woody Harrelson med fruen Laura Louie. De mødtes i forbindelse med serien 'Sams Bar', hvor hun blev hans assistent. Foto: All Over
Woody Harrelson med fruen Laura Louie. De mødtes i forbindelse med serien 'Sams Bar', hvor hun blev hans assistent. Foto: All Over

Woody Harrelson reddede Jennifer Lawrence' liv

Her fortæller han også, at kæresten Laura Louie fandt ud af, hvad der var sket, da ’en eller anden’ fortalte hende om artiklen. Hun tog det dog meget afslappet.

- Da hun fandt ud af det, sagde hun til mig: 'Det må virkelig være hårdt for dig. At få alt det lort udstillet’. Det sagde hun. Det betyder ikke, at hun ikke var vred. Hvordan jeg undskyldte? Du ved, bare den sædvanlige texanske kryben. Men hun tilgav mig, og vi er stadig sammen, fortæller han.

Parret blev gift i 2008 og har tre døtre sammen.

Bundet og forført af splitternøgen yndighed

I interviewet fortæller Woody Harrelson, at han formåede at sige nej til ’Hunger Games’ to gange. Det samme var tilfældet med den kommende Han Solo-film, men i begge tilfælde endte han altså med at sige ja. Woody Harrelson er for tiden aktuel i ’Abernes Planet: Opgøret’.

Seneste nyt

Ekstra Bladet har givet statsministeren en lys idé

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.