Hollywood-stjerne sagsøger for kokain-kommentar

Den amerikanske skuespiller Lindsay Lohan har lagt sag an mod Fox News efter en udtalelse om, at hun tager kokain med sin mor

Lindsay Lohan er ikke tilfreds med at få tilsvinet sit gode navn. (Foto: AP)
Lindsay Lohan er ikke tilfreds med at få tilsvinet sit gode navn. (Foto: AP)
Følg Internationale kendte

Hun har åbent fortalt om sin kamp mod alkoholmisbrug og også indrømmet at have prøvet kokain. Samtidig har den 28-årige barnestjerne Lindsay Lohan heller aldrig lagt skul på, at hun har haft en til tider svær opvækst.

Men da en vært på Fox News sidste år lod en kommentar falde om, at hun har taget kokain sammen med sin mor, gik værten, i følge Lohan langt over grænsen.

Lindsays måde at takke fans på

Derfor har mor og datter Lohan nu lagt sag an mod netværket, som de beskylder for at have tilsvinet deres navn og rygte. Det skriver magasinet E!.

Heftig debat
Kommentaren blev fremsagt af en af værterne på Fox-programmet 'Hannity', Michelle Fields, den 4. februar sidste år i forbindelse med en debat i kølvandet på skuespiller Philip Seymour Hoffmans tragiske død få dage tidligere.

I en paneldebat om, hvorvidt samme skæbne kunne overgå andre berømtheder med misbrugsproblemer, sagde Michelle Fields, at 'Lindsays mor tager kokain sammen med hende'.

Lohan smittet med frygtet tropesygdom

Kommentaren fik dengang Lindsay og hendes mor Dina Lohans advokater til straks at bede netværket om at fjerne klippet og det tilhørende blogindlæg fra deres hjemmeside.

Fjernede ikke klippet
Det aktuelle sagsanlæg tager imidlertid udgangspunkt i den påstand, at mens Fox godt nok udsendte en officiel erklæring om, at påstanden ikke var verificeret på forhånd, fjernede de aldrig klippet fra nettet.

Paris Hilton kommer til Danmark

Lindsay og Dina Lohan vil derfor have kompensation og skadeserstatning ud fra påstanden om, at de lider 'og fortsat vil lide svært mental og følelsesmæssigt overlast, forlegenhed og ydmygelse; svie og smerte; og økonomisk tab, herunder tab af indkomst, show- og skuespilkontrakter, som vil mindske deres nuværende og fremtidige indkomst og økonomiske muligheder', står der i sagsakterne ifølge E!.

Advokat Mark Jay Heller bekræftede i dag, ifølge magasinet, at han sammen med advokat David J. Hernandez har indgivet søgsmål på vegne af Lindsay og Dina Lohan for kommentaren, som var 'upassende og på chokerende vis fremsatte en entydig påstand som fakta', når den faktisk var 'falsk'.

Lindsay Lohan totalt til grin i London

Seneste nyt

Hvorfor må Michael Dyrby blive?

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.