Annonce:
Annonce:

Hollywoodstjerne langer ud: - Hun er ond

Jennifer Lawrence mener, at Erika Jayne burde få sig en pr-agent

Jennifer Lawrence er fan af 'Real Housewives of Beverly Hills', men hun er bestemt ikke fan af Erika Jayne. Foto: Geoff Robins/Ritzau Scanpix, Willy Sanjuan/Ritzau Scanpix
Jennifer Lawrence er fan af 'Real Housewives of Beverly Hills', men hun er bestemt ikke fan af Erika Jayne. Foto: Geoff Robins/Ritzau Scanpix, Willy Sanjuan/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Hun er en af Hollywoods helt store stjerner og kendt fra film som 'Don't Look Up' og 'Hunger Games', men Jennifer Lawrence er bestemt ikke for fin til reality-tv.

Flere gange har den 32-årige skuespiller fortalt, at hun er kæmpefan af 'Real Housewives'-franchisen, og derfor stillede hun sig til rådighed for en analyse af den seneste sæson af 'Real Housewives of Beverly Hills', da filmmediet Variety mødte hende i forbindelse med filmfestivalen i Toronto i weekenden.

Og der blev ikke lagt fingre imellem.

- Mit største problem med denne sæson er, at den bare har været kedelig, og så synes jeg, at Erika (Jayne, red.) er ond. Jeg vil gå så langt som at sige, at hun burde få sig en pr-agent hurtigst muligt, sagde Jennifer Lawrence i den forbindelse.

Annonce:

Har allerede pr-agent
Realitystjernen Erika Jayne har været genstand for massiv opmærksomhed den seneste tid, fordi hun og den 83-årige advokat Tom Girardi, som hun er separeret fra, er midtpunkt for en række søgsmål om svindel, afpresning og bedrag.

Det er blandt andet de pårørende til 186 ofre for et flystyrt i 2018, som sagsøger parret for at have stjålet penge, der skulle være gået til dem i kompensation for deres tab, for i stedet at bruge dem på deres ekstravagante livsstil.

Og netop ofrene for flystyrtet kommer ifølge Page Six på tale i det seneste afsnit af 'Real Housewives of Beverly Hills', hvor Erika Jayne udtaler, at hun 'ikke giver en fuck' for andre end sig selv.

Page Six kan desuden bekræfte, at Erika Jayne allerede har en pr-agent, og at vedkommende ikke har ønsket at kommentere kritikken fra Jennifer Lawrence.

For nylig blev et af de mange søgsmål mod Erika Jayne afsluttet til hendes fordel. Der venter dog stadig den 51-årige tv-kendis flere opgør i retten. Læs om det her.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Annonce:

Robinson-værten Jakob Kjeldbjerg er gået viralt på TikTok uden helt selv at forstå det. Hør om det er hårdt i ugens udgave af 'Der er brev' herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Her har Mette Frederiksen tabt stort set alle slag
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: