Hollywoodstjerners hjem blev invaderet

En kvinde er nu blevet dømt, efter hun i marts brød ind i skuespilleren Will Smiths hjem

Will Smith og hans kone fik i marts en ubehagelig overraskelse, da en kvinde brød ind i deres hjem. (Foto: AP)
Will Smith og hans kone fik i marts en ubehagelig overraskelse, da en kvinde brød ind i deres hjem. (Foto: AP)

Skuespilleren Will Smith og skuespillerinden Jada Pinkett Smith kan nu ånde lettet op.

I marts i år fik det kendte par sig noget af en forskrækkelse, da en kvinde brød ind i familiens hjem og nægtede at forlade det. Parret var heldigvis ikke hjemme, da kvinden forsøgte at invadere hjemmet, og hun blev fundet af husholdersken i familiens køkken. Det skriver E! Online.

Kvinden Ariel Archer blev tiltalt for ulovlig indtrængen og for at nægte at forlade privat grund, og nu har domstolen idømt hende tre års prøvetid.

To gange er Mila Kunis blevet opsøgt af sin forfølger. (Foto: AP) Intl. kendte Stjerne ånder lettet op efter stalker-fangst

Sandra Bullock måtte gemme sig i et skab og ringe til politiet, da en mand brød ind i hendes hus. (Foto: AP) Intl. kendte Stalker brød ind: Hør Bullocks uhyggelige nødopkald

Hollywoodstjernerne kan også føle sig sikre på, at kvinden ikke forsøger at lave samme nummer igen. Der er nemlig også blevet udstedt et polititilhold mod den 26-årige kvinde, der forbyder hende at nærme sig Smith-familien og deres hjem.

Hverken Will Smith eller Jada Pinkett Smith har kommenteret på retssagen.

Stalkeren ville ikke skræmme skuespilleren og har erklæret sig for mentalt forstyrret. Foto: AP Nyheder Dramaet fortsætter i Bullocks stalkersag

Parret, der sammen har sønnen Jaden Christopher Syre Smith og datteren Willow Camille Reign Smithmen, må være lykkelige for, at familien nu kan være i fred. Skuespillerinden og modellen Jada Pinkett Smith fortalte i et interview med Haute Living Magazine, at familien er det vigtigste for hende, og at hun altid sætter dem først.

- Min familie er min prioritet. Hvis min familie er stabil og alle har, hvad de har brug for, så forsøger jeg at gøre plads til kreativiteten, siger hun.

Sandra Bullock vil have flere børn. (Foto: AP) Intl. kendte Skuespillerinde vil have huset fuld af børn

4 kommentarer
Vis kommentarer