Hot Hollywood-mor venter sig igen

Hollywoodparret Mila Kunis og Ashton Kutcher skal have barn nummer to

Mila Kunis og Ashton Kutcher kysser til velgørenhedsarrangement hos Sean Penn sidste år. Video: Splash

Amorinerne var i luften, da Mila Kunis og Ashton Kutcher mødte hinanden for første gang i slutningen af 90'erne under indspilningen af tv-serien 'Dengang i 70'erne'.

Intl. kendte Mila og Ashton nyder kærligheden

Mødet mellem de to stjerner var starten på en kærlighedshistorie, der for alvor blomstrede i 2012, da Ashton Kutcher blev skilt fra sin ekskone Demi Moore. Siden da har romantikken mellem de to skuespillere taget fart, og nu afslører parret, at de skal have barn nummer to.

Artiklen fortsætter under billedet

32-årige Mila Kunis skal være mor igen. (Foto: AP)
32-årige Mila Kunis skal være mor igen. (Foto: AP)
 

Det bekræfter en repræsentant for 32-årige Mila Kunis over for det amerikanske medie E! News.

Forældreskabet er dog ikke helt ukendt for skuespillerparret, der for 20 måneder siden kunne byde deres første barn, datteren Wyatt Isabelle, velkommen til verden.

Ashton Kutcher og fruen Mila Kunis ønskede først privatliv om graviditeten. Nu gælder det babyen. Foto: All Over Intl. kendte Skuespillerpar sagsøger over babyfotos

Rollen som henholdsvis mor og far skræmmer da heller ikke kendisserne, og i oktober fortalte Mila Kunis til magasinet Business Insider, at hendes tankegang har ændret sig, efter hun fødte sit første barn.

- Alt er anderledes. Lige fra at man kan være glad, selv om man kun har sovet seks timer, til ideen om, at man har ansvaret for det her lille, fantastiske og levende menneske, som man ikke kan forstå er ens eget barn, fortalte Mila Kunis til Business Insider.

Ashton Kutcher og Mila Kunis blev kærester i 2012, og tre år senere blev de gift ved en privat ceremoni.

Mila Kunis og Ashton Kutcher til basket ball-kamp i Los Angeles. I weekenden blev de angiveligt gift. (Foto: AP) Intl. kendte Mila og Ashton endelig gift

4 kommentarer
Vis kommentarer