House of Cards-stjerne er død - blev kun 59 år

Reg E. Cathey, der blandt andet har vundet en Emmy for sin rolle i den populære tv-serie, er sovet stille ind

Reg Cathey som 'Fredy Hayes' i House of Cards. Foto: All Over
Reg Cathey som 'Fredy Hayes' i House of Cards. Foto: All Over

Skuespilleren Reg E. Cathey er død. Han blev 59 år gammel.

Det skriver flere internationale medier heriblandt New York Times og magasinet Rolling Stone, efter skaberen af tv-serie 'House of Cards', Beau Willimon, har bekræftet dødsfaldet på Twitter.

Reg E. Cathey var med i den populære Netflix-serie 'House of Cards' i flere sæsoner, hvor han spillede restaurant-ejeren Freddy Hayes, der lavede ribs til præsident Frank Underwood, og han var desuden hans fortrolige.

- Reg Cathey var noget særligt. Han var fyldt med livskraft, generøsitet, humor, og han var et kæmpe talent. Han var elskede af alle, der var heldige nok til at få lov til at arbejde sammen med ham. Han vil blive savnet enormt, udtaler Beau Willimon i forbindelse med dødsfaldet.

I 2015 vandt Reg Cathey en Emmy-pris for bedste gæsteoptræden i en dramaserie i 'House of Cards'.

Han spillede desuden også med i tv-serien 'The Wire' og 'Outcast', hvor han også fik en del anerkendelse.

Også skaberen af 'The Wire', David Simon, er knust over skuespillerens alt for tidlige død.

- Ikke kun en fin skuespiller - men simpelthen et af de fineste mennesker, som jeg fik lov til at dele mange lange dage på optagelser med, skriver tv-skaberen blandt andet.

Også hos Netflix har man sendt en pressemeddelelse ud for at hylde den nu afdøde skuespiller.

- Vi er knuste over, at vores ven og 'House of Cards'-kollega Reg E. Catheys død. Reg var det sødeste menneske, og den mest givende skuespiller. En ægte gentlemen. Vores tanker er hos familien, skriver Netflix,

Ifølge flere medier skulle den prisbelønnede skuespiller være død, efter han længere tid har kæmpe mod lungekræft. Han døde i sit hjem i New York lørdag den 9. frebruar.

 

Foto: All Over
Foto: All Over
 

33 kommentarer
Vis kommentarer