Hugh Hefner afhørt i Bill Cosby-sexsag

Playboy-kongen svarede på spørgsmål om angiveligt sexovergreb i sit hus

Hugh Hefner sammen med Bill Cosby, der beskyldes for at have misbrugt en dengang 15-årig pige i Playboy Mansion. 
(Foto: AP)
Hugh Hefner sammen med Bill Cosby, der beskyldes for at have misbrugt en dengang 15-årig pige i Playboy Mansion. (Foto: AP)

Oldingen har stadig et godt øje til de kvindelige fordele. (Polfoto) Underholdning Olding med sex på hjernen

Hugh Hefner er i denne uge blevet afhørt i sagen, hvor Bill Cosby er anklaget for at have have forgrebet sig seksuelt på en blot 15-årig pige, Judy Huth.

'Onsdag den 18. maj 2016 modtog vi vidneforklaring fra Hugh Hefner i vores klients sagsanlæg mod Bill Cosby. Hr. Hefners vidneudsagn, som vi optog på video, fandt sted i Playboy Mansion. Vores klient hævder, at hr. Cosby forgreb sig på hende seksuelt, da hun var blot 15 år gammel. Fordi der er forbud mod at referere fra hans forklaring, kan vi ikke diskutere hr. Hefners vidneudsagn. Vi ser frem mod vores retsdag, efter at straffesagen mod hr. Cosby er afsluttet'.

Sådan skriver Judy Huths advokat, Gloria Allred i en mail til Ekstra Bladet.

Gloria Allred skal hegle Bill Cosby igennem for spørgsmål under vidneafhøring i Los Angeles. 
(Foto: Thea Pedersen) Intl. kendte Hun skal grille Cosby i retten

Dermed er den 90-årige pornokonge blevet blandet ind i den måske mest alvorlige anklage mod skuespilleren Bill Cosby.

I 1974 blev Judy Huth - ifølge hendes udsagn - bedøvet og sexmisbrugt i Hugh Hefners berygtede domicil Playboy Mansion. Hun var blot 15 år dengang. Dermed er den nu 56-årige kvinde et af de eneste af de over 50 påståede ofre, der har formået at få nu 78-årige Bill Cosby slæbt i retten. Judy Huth har efter californisk lov ret til at anlægge et civilt søgsmål, fordi hun var mindreårig på gerningstidspunktet og kan have lidt psykologiske skader. De andre sager fra dengang er forældede.

Kvinden der kun vil kaldes Dottye, men som hævder dig voldtaget af Bill Cosby i 1984. 
(Foto: Privat/Thea Pedersen) Intl. kendte Nye Cosby-ofre: Han voldtog mig - og ville have telefonsex næste dag

Men selv om Hufh Hefner er blevet afhørt i sagen, er der lang vej igen. Sagen er foreløbig sat på stand by, fordi Bill Cosby først skal forklare sig i en anden straffesag fra Pennsylvania. Her har den tidligere Temple University-ansatte Andrea Constand anklaget Cosby for at have bedøvet og forgrebet sig mod hende så sent som i 2004.

Bill Cosby blev i december sigtet i den 12 år gamle sag, der blev rejst, umiddelbart før den ville være faldet for forældelsesfristen.

I sagen har Andrea Constand forklaret, at Bill Cosby inviterede hende på middag i sit hjem. Her fik hun piller og vin, som gjorde hende 'paralyseret', hvorefter han angiveligt forgreb sig på hende.

Sigtelsen kommer, kort inden sagen ville falde for forældelsesfristen. Det ville ske i 2016, da fristen i den type sager er 12 år. (Foto: AP) Krimi Cosby forbavset over sigtelse - troede sagen var lukket

I 2005 meldte Andrea Constand Bill Cosby til politiet for overgrebet. Men efterforskningen førte ikke til en sigtelse, og året efter indgik de to et forlig i en civil retssag.

Ti år senere, i juli 2015, blev retsdokumenter fra sagen offentliggjort for første gang. Det har ført til, at flere end 50 kvinder siden er stået frem med anklager mod Cosby om seksuelle overgreb, ligesom efterforskningen af sagen fra 2004 blev genoptaget.

(Foto: AP) Intl. kendte Politiet afslører: Kåbeklædt Cosby gav afskedsmuffin til offer

Den 78-årige tv-stjerne er anklaget efter paragraffer, hvor den maksimale straf er op til ti års fængsel.

En domstol i Pennsylvania afviste onsdag Bill Cosbys appel. (Foto: AP) Intl. kendte Bill Cosby får ikke standset sexsag

1 af 4 I dag 56-årige Judy Huth. Hun påstår, Cosby bedøvede hende og forgreb sig på hende i 1974, da hun var 15 år. Overgrebet skulle være fundet sted i Playboy Mansion. (Foto: AP)
2 af 4 Advokat Gloria Allred har afhøre både Bill Cosby og Hugh Hefner. (Foto: Thea Pedersen)
3 af 4 Gloria Allred og Judy Huth, da de gik til politiet i Los Angeles og anklagede Cosby for overgreb. (Foto: AP)
4 af 4 Hugh Hefner sammen med Bill Cosby, der beskyldes for at have misbrugt en dengang 15-årig pige i Playboy Mansion. (Foto: AP)
11 kommentarer
Vis kommentarer