Hun er årsagen til hans succes: - Lad os være ærlige

Britney Spears forlovede, Sam Asghari, fortæller, at forholdet med den kendte sangerinde har medvirket til succes på det store lærred

Britney Spears forlovede, Sam Asghari, er ærlig omkring årsagen til den stigende interesse omkring ham. Foto: Galaxy/STAR MAX/IPx, Ritzau Scanpix
Britney Spears forlovede, Sam Asghari, er ærlig omkring årsagen til den stigende interesse omkring ham. Foto: Galaxy/STAR MAX/IPx, Ritzau Scanpix

Det er de færreste, der kan betvivle, at Britney Spears er en kendis af højeste kaliber.

Og denne kendisstatus er ikke blevet mindre, efter hun i sidste uge slap ud af sit værgemål.

Ved sin side har hun sin forlovede, skuespilleren Sam Asghari, som til Variety fortæller om værgemålet og den stigende personlige succes, han oplever i sin egen karriere.

Lad os være ærlige
Han fortæller, at han jagter det store gennembrud i skuespillerbranchen, og han lægger ikke skjul på, at forholdet med Britney Spears hjælper.

- Jeg lever et godt liv lige nu. Jeg vil gerne takke Britney Spears for at putte mig på landkortet i min skuespillerkarriere. Hun har hjulpet mig meget med det, lad os være ærlige.

Han fortæller også, at han altid har troet, at Spears ville vinde sagen over faren Jamie Spears, som havde den fulde kontrol over Britney Spears fra 2008 til 2019.

- Jeg er så glad på hendes vegne, jeg har støttet hende så meget, jeg har evnet, men det hele er hendes fortjeneste. Det er fantastisk for mig at mærke den kærlighed, der strømmer mod hende og samtidigt, hvor mange mennesker der har støttet hende.

Sam Asghari har haft fart i skuespillerkarrieren. Han skal blandt andet være med i filmen 'Hot Seat' med Mel Gibson og Shannen Doherty.

Britney Spears mødte sin 12 år yngre mand, da de sammen optog en musikvideo. Det var tilbage i 2016.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.