Hun har ikke haft sex i et halvt år: Jeg har slet ikke tid til penis

Den amerikanske model Amber Rose er træt af, at mange tror, at hun deltager i sex-orgier hver dag

Følg Internationale kendte

Hun er kendt som den smukke amerikanske model, der i den grad både har til gården og til gaden, og det har hun heller aldrig selv lagt skjul på blandt andet på de sociale medier, hvor hun jævnligt poserer mere eller mindre afklædt og viser sin velformede krop frem. Den 33-årige Amber Rose har arbejdet hårdt for at fjerne enhver stigmatisering af den kvindelige seksualitet. Men det er ikke lykkedes helt. Amber Rose mener nemlig, at mange folk på grund af hendes udseende tror, at hun dyrker sex hele tiden.

Amber Rose chokerer med frækt foto - fjernet fra Instagram

Men det afviste Amber Rose i torsdags med et opslag på sin instagram-profil, hvor hun afslørede, at hun overhovedet ikke havde dyrket sex i hele 2017.

- Når man er seks måneder inde i 2017 og endnu ikke har dyrket sex, skriver Amber Rose til et billede af en sort kvinde, der græder. Og så tilføjer hun følgende ord til billedet:

- Når hele verden tror, at du deltager i orgier hver dag med skøre fyre på grund af din selvsikre seksualitet og positive krops-udstråling. Men i virkeligheden er du en fuldtids-mor og forretningskvinde, der bogstaveligt talt ikke har tid til penis.

(artiklen fortsætter under billedet)

Amber har efter eget udsagn ikke dyrket sex i et halvt år. Her sover hun alene i sin seng. (Foto; Planet Photoes)
Amber har efter eget udsagn ikke dyrket sex i et halvt år. Her sover hun alene i sin seng. (Foto; Planet Photoes)
 

Et år med masser af rygter
Amber Rose's afsløringer omkring sit totalt manglende sex-liv kommer i kølvandet på et år med et afsluttet forhold, rygter om flirt med diverse mænd, og rygter omkring genoptagede forhold.

I 2016 datede hun den amerikanske 'Vild med Dans'-stjerne Val Chmerkovskiy, men de endte deres forhold i februar 2017. Kort efter bruddet deltog Amber Rose i en pre-Grammy-fest, hvor hun kyssede med sin eks-mand, rapperen Wiz Khalifa på den røde løber. Parret har sammen sønnen Sebastian, som de fik i løbet af deres korte ægteskab i 2013.

Ambers fans gik helt bananas og ønskede at vide, hvad det kys egentlig betød. Og Amber Rose gav sine fans et svar på sin instagram:

- Vi har været igennem helvede og tilbage igen, så et kys på læberne i forbindelse med et foto og en sjov aften i byen er ikke noget særligt for os. Men vi er altså stadig skilt og på ingen måde sammen igen.

Du trækker bare i to snore og strammer dine bryster op på et splitsekund

I maj måned festede Amber Rose sammen med rapperen French Montana i Miami Beach. Det førte også til masser af løse rygter omkring hendes seksualitet. Og i den forbindelse lagde Amber Rose et billede af sig selv og French Montana ud på sin instagram og skrev således:

- Når dine venner på ægte vis elsker dig på grund af din personlighed, er det skønt. Men internettet seksualiserer desværre alle dine mandlige venner.

(artiklen fortsætter under billedet)

Amber Rose er kendt for sin frodige krop. (Foto: all over press)
Amber Rose er kendt for sin frodige krop. (Foto: all over press)
 

En fræk pige
Men Amber er altså ikke selv bleg for at seksualisere sit eget liv. Spørgsmålet er så, om hun gør det for sjovt eller med en ironisk distance, eller om hun mener det. I sit sidste instagram-opslag fra i går sidder hun smilende på et billede med sin store bagdel mod kameraet. Og til billedet har hun skrevet:

- Når han er 189 centimeter høj, har en stor penis og masser af penge.

Ambers berømte bagdel. (Foto: All Over Press)
Ambers berømte bagdel. (Foto: All Over Press)
 

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

De står tilbage og ligner idioter