Hun har mere spidse bryster end mig

Svenske Alicia Vikander går i fodsporene på Angelina Jolie i en ny Tomb Raider-film i rollen som Lara Croft - Alicia mener dog, at Angelelina havde mere spidse bryster end hende

Netop nu er den svenske Hollywood-skuespiller Alicia Vikander aktuel i rollen som den legendariske kvindelige action-helt Lara Croft i en nyindspilning af filmen Tomb Raider, der i 2001 var medvirkende til at  gøre Angelina Jolie verdensberømt. Filmen kommer senere op i Danmark.

Angelina Jolie havde hovedrollen i 'Lara Croft: Tomb Raider' fra 2001 og i efterfølgeren 'Lara Croft: The Cradle of Life' fra 2003. Filmene fik ikke særlige gode anmeldelser, men Angelina Jolie blev rost for sin rolle. Og publikum var også helt vilde med de to film.

Men nu er det den svenske Hollywood-stjerne Alicia Vikanders tur til at at kaste sig ud i rollen som Lara Croft 15 år efter den sidste film. Alicia Vikander mener dog, at der er en afgørende forskel mellem hende og Angelina Jolie. Det afslørede hun for nylig overfor den amerikanske talkshow-vært Graham Norton:

- Mine bryster i rollen er altså ikke lige så spidse som Angelina Jolies bryster var, da hun spillede Lara Croft, lyder det med et grin fra den smukke Alicia Vikander.

Her præsenterer Angelina Jolie en flot struttende barm i rollen som Lara Croft. (Foto: Paramount)
Her præsenterer Angelina Jolie en flot struttende barm i rollen som Lara Croft. (Foto: Paramount)
 

Alicia Vikander måtte også igennem et meget hårdt træningsforløb for at komme i form til rollen som Lara Craft, der i filmen kaster sig ud i alle mulige farlige stunts.

- Det tog mig ca. fire måneder at komme i form. Jeg har ellers trænet meget ballet tidligere, og troede, at mine muskler fra dengang ville blive bevaret for altid. Men efter tre uger med nul træning forsvandt alle mine muskler. Så jeg skulle bygge hele muskelmassen op igen, forklarer Alicia Vikander i talkshowet.

I september sidste år meldte flere medier ud, at Alicia Vikander havde giftet sig hemmeligt med sin kæreste Michael Fassbender. Brylluppet fandt sted med en hemmelig ceremoni på den spanske party-ø Ibiza.

Alicia Vikander i rollen som Lara Croft i den nye film 'Tomb Raider'. (Foto: SF Film)
Alicia Vikander i rollen som Lara Croft i den nye film 'Tomb Raider'. (Foto: SF Film)
 

Angelina Jolie i rollen som den her bikini-klædte Lara Croft.(Foto: Paramount)
Angelina Jolie i rollen som den her bikini-klædte Lara Croft.(Foto: Paramount)
 

 

 

 

 

 

 

​​

1 af 4 Her præsenterer Angelina Jolie en flot struttende barm i rollen som Lara Croft. (Foto: Paramount)
2 af 4 Alicia Vikander i rollen som Lara Croft i den nye film 'Tomb Raider'. (Foto: SF Film)
3 af 4 Angelina Jolie i rollen som den her bikini-klædte Lara Croft.(Foto: Paramount)
4 af 4 Alicia Vikander har helt ret, når hun påpeger, at Angelina Jolie har mere spidse bryster end hende. Det ses tydeligt på billederne her. (Foto: SF Film og Paramount)
89 kommentarer
Vis kommentarer