Hun har verdens mindste talje - de har en skrækkelig ting tilfælles

En mærkelig verden - Både Ken Rodrigo og Sophia Vergas har ændret deres krop drastisk med operationer - nu laver de tv sammen - se nede i artiklen en ekstrem ting, de begge har tilfælles

Den menneskelige dukke Ken Rodrigo Alves har fået foretaget mere end 190 kosmetiske indgreb for at komme til at ligne en menneskelig udgave af plastikdukken Ken(Barbie-dukkens mandlige modstykke). Han har personligt brugt millioner af kroner på sine mange operationer, og han har forsikret sin egen krop for 8,6 millioner kroner.

Nu har 'dukken' Ken slået pjalterne sammen med den østrigske reality-kendis Sophia Vegas, der også har fået et hav af operationer og i øvrigt er kendt som kvinden med verdens mindste talje.

Ken og Sophia har i sær en skrækkelig og lidt skræmmende ting tilfælles. De har nemlig begge fået fjernet adskillige ribben i deres krop. Sophia fik sidste år fjernet 2 ribben for at få sin ekstreme tynde talje, mens Ken har fået fjernet hele 4 ribben for at se mere tynd ud.

Rodrigo Alves, 34, var i går gæst hos 'This Morning. Hans medbragte glas vakte stor væmmelse blandt seere og værter. Foto: All Over Press Intl. kendte Seere og tv-værter i chok: Se, hvad ’virkelighedens Ken-dukke’ viser frem for åben skærm

Sophia Vegas er ude og gå tur med hunden i Beverly Hills for to dage siden. Imponerende tynd talje. Hun ligner næsten et timeglas.(Foto: All Over Press)
Sophia Vegas er ude og gå tur med hunden i Beverly Hills for to dage siden. Imponerende tynd talje. Hun ligner næsten et timeglas.(Foto: All Over Press)
 

Det ekstreme par er gennem det sidste stykke tid blevet set sammen, fordi de er i gang med at lave et tv-program omkring deres mærkværdige og ekstreme liv.

Her tidligere i februar måned besøgte det umage par hår-salonen Dashi Krasnici i Düsseldorf i Tyskland, hvor den menneskelige dukke Ken fik sig en ny frisure, og håret blev farvet lysende gråt. Sophia Vegas fik også ordnet sit hår, og nu fremstår de kendte reality-stjerner med næsten samme hårfarve.

Parret blev i øvrigt spottet i går i Beverly Hills til en frokost-date. Her kunne man tydeligt se, at den menneskelige dukke Ken stadig er iført et hvidt korset som støtte for sin krop inde under det hvide jakkesæt. Korsettet skal støtte hans krop, der nu mangler fire ribben.

Se billederne fra Beverly Hills her i Daily Mail.

 

 

Se et interview med Rodrigo Alves. TV: Splash

,

1 af 4 Sophia Vegas er ude og gå tur med hunden i Beverly Hills for to dage siden. Imponerende tynd talje. Hun ligner næsten et timeglas.(Foto: All Over Press)
2 af 4 Sophia Vegas fik også ordnet sit hår. (Foto: All Over Press)
3 af 4 Den menneskelig dukke Ken får her vasket sit hår hos den tyske frisør. (Foto: All Over Press)
4 af 4 
71 kommentarer
Vis kommentarer