Hund efterladt i vejkanten i hjerteskærende video: Nu vil musiker adoptere den

Den stakkels efterladte hund blev opkaldt efter stjernerapperen, der nu vil tage den til sig

Med denne video håber organisationen at kunne opspore manden, som formodes at være hundens ejer. Video: Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals

En stakkels hund, der i sidste uge blev efterladt i vejkanten gik lige i hjertet på dyreelskere verden over. Inklusive den 47-årige rapper Snoop Dogg, som nu vil adoptere hunden.

Den hjerteskærende video, hvor en staffordshire bull terrier i nattens mulm og mørke bliver efterladt i siden af en vej i britiske Stoke-on-Trent, blev offentliggjort mellem jul og nytår.

Det var dyrevelfærdsorganisationen RSPCA, der delte videoen i håb om at finde frem til den formodede ejer fra optagelserne.

De fortalte, at hunden havde fået tildelt navnet Snoop, og det gik ikke dens rapper-navnebror Snoop Doggs næse - eller snude - forbi.

Altid plads til en hund til
Den 47-årige amerikanske rapper, hvis borgerlige navn er Calvin Cordozar Broadus Jr., har nemlig tilbudt at adoptere kræet, der i sidste uge gik lige i hjerterne på alverdens dyreelskere.

- Det er hjerteskærende. Der er altid plads til endnu en hund i Casa de Snoop, siger Snopp Dogg til the Daily Star.

Han tør dog ikke gøre sig forhåbninger om at få æren af at give husly til sin firbenede navnebror efter optagelserne af, hvordan den blev forladt i vejkanten gik viralt.

- Hvis han virkelig manglede et hjem, så har han et hos os. Men jeg tror ikke, der bliver mangel på kærlige hjem efter al den opmærksomhed, han har fået, siger den 47-årige musiker.

Se eller gense den sørgelige video her eller i toppen af artiklen.