Husker du den lækre fange? Nu er han kommet ud af spjældet

Hans politibillede gik viralt, da han blev anholdt. Fremover kommer vi til at se meget mere til den lækre eks-indsatte

Det var dette billede, der gjorde trusser verden rundt våde, da Jeremy Meeks blev anholdt i 2014. Nu er han blevet løsladt. (Arkivfoto: AP)
Det var dette billede, der gjorde trusser verden rundt våde, da Jeremy Meeks blev anholdt i 2014. Nu er han blevet løsladt. (Arkivfoto: AP)
Følg Underholdning
Følg Internationale kendte

Det trak overskrifter verden over, da den 30-årige Jeremy Meeks fra Californien i juni 2014 blev anholdt og fotograferet af politiet.

Billedet, et såkaldt mugshot, gik nemlig meget hurtigt viralt, fordi kvinderne var helt vilde med hans taknemmelige træk.

Flere kvinder blev så vilde i trussen over den lækre kriminelle, at de ligefrem tilbød at købe ham ud af spjældet.

Jeremy Meeks måtte dog skuffe sine mange nye beundrere verden over, og gå offentligt ud for at fortælle, at han har en kone og en søn.

Konen tog det nemlig ikke ikke så pænt, da hun kunne se, hvor stor opmærksomhed, Jeremy Meeks fik for det billede, politiet tog af ham ved anholdelsen.

Under et år efter, at billedet af Jeremy Meeks trak overskrifter, valgte model-bureauet White Cross Management at skrive kontrakt med den 30-årige nu indsatte mand, så han kunne arbejde for dem som model, når han blev løsladt.

Og det er nu ifølge britiske Metro sket. Jeremy Meeks er nu igen en fri mand, og er klar til at komme i gang med arbejdet som model.

Jeremy Meeks har nu over 80.000 følgere på sin officielle Instagram-profil.

’Jeg vil gerne takke min familie og alle andre for al jeres kærlighed, støtte og bønner. Jeg er overvældet og taknemmelig for det, der ligger foran mig. Jeg er klar’, skriver den dømte model i et af sine seneste opslag på det sociale medie.

Det er ikke kun Jeremy Meeks, der har formået at tage nettet med storm med et billede, der er gået viralt. Se for eksempel billedet af den lækre bedstefar, som i februar tog fart på Reddit.

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+