Husker du 'Hangover'-babyen? Sådan ser han ud i dag

Han var spæd, da han blev filmstjerne. I dag er Grant Holmquist ti år gammel og en flot ung knægt

Lille Carlos var naturligvis medlem af ulveflokken. Pr-foto
Lille Carlos var naturligvis medlem af ulveflokken. Pr-foto

Advarsel: Denne artikel kan få dig til at følge dig gammel.

Det virker nemlig ikke som så længe siden, men der er efterhånden gået ni år, siden den første 'Hangover'-film, der på dansk fik titlen 'Tømmermænd i Las Vegas', fik premiere.

Her fulgte man fire mænd på polterabend i syndens by, og undervejs får de fingrene i en baby, som de døber Carlos - egentlig viser det sig, at barnet hedder Tyler, men lad nu det ligge.

Den lille pjevs, der nu er ti år gammel, hedder Grant Holmquist, og han delte faktisk rollen med sin tvillingesøster, Avery, i den første film. Det anslås, at Grant spillede rollen i 58 procent af tiden, mens søsteren havde 40 procent. Andre børn blev brugt til de sidste par scener.

Huskes som Carlos
Deres mor, Carrie Holmquist, deler jævnligt billeder af sine børn på det sociale medie Instagram, som det kan ses herunder.

At den unge mand ikke er glemt, kan man se i kommentarfeltet, hvor flere blot skriver 'CARLOS'.

I alt blev det til tre film i 'Hangover'-serien. I film nummer to var det uden baby, men i den tredje film var Holmquist atter tilbage som Carlos/Tyler. Dog kun i en mindre rolle.

Det umage par blev genforenet til den tredje film i 2013. Foto: AP
Det umage par blev genforenet til den tredje film i 2013. Foto: AP

Zach var utrolig
I den første film er det primært Zach Galifianakis, der bærer rundt på barnet, og moderen til Grant og Avery har siden rost ham til skyerne.

- Zach gjorde et utroligt arbejde med at få Grant til at slappe af, har hun forklaret.

- Instruktøren Todd Philips var også fantastisk. Han tog sig af Grant og var meget tålmodig. Han behandlede os som familie, og han var lige så glad for at se os, som vi var for at se ham.

Her endnu et billede fra 2013. Foto: AP
Her endnu et billede fra 2013. Foto: AP

I forbindelse med den tredje film dukkede Grant Holmquist op til bifald på den røde løber. Han måtte dog ikke entrere biografen og se med. Han var nemlig ganske enkelt ikke gammel nok.