Husker du Kelly? Sådan ser den blonde 90210-stjerne ud i dag

Jennie Garth - fra megastjerne til b-skuespiller

Her kan du se Jennie Garth på den røde løber. (Video: Splash)

Det er ved at være tre år siden, at 44-årige Jennifer Eve Antoinette Garth sidst optrådte på skærmen. Det var i tv-filmen 'Holidaze', som bestemt ikke er en film, der bringer Jennie Garth tilbage til tidligere tiders stjernestatus.

Husker du Brenda? Sådan ser 90210-skønheden ud i dag

I 1990 spillede den dengang 17-årige Garth nemlig rollen som Kelly Taylor i 'Beverly Hills, 90210'. Tv-serien som har dannet baggrundstapet til en lang række danskeres opvækst.

I ti år fulgte hele verdens tv-seere Kelly Taylor og alle vennernes genvordigheder i den amerikanske rigmandsenklave fra high school over universitetet til livet som voksne.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Jennie Garth som KellyTaylor. Pigen, alle fyrene drømmer om i 'Beverly Hills 90210'. Foto: All Over Press
Jennie Garth som KellyTaylor. Pigen, alle fyrene drømmer om i 'Beverly Hills 90210'. Foto: All Over Press

Selv droppede Garth ud af high school, efter at hun var blevet opdaget af en talentspejder, som opfordrede hende til at forfølge skuespilleriet. Jennie Garth flyttede fra Arizona til Los Angeles, hvor hun fik sin første rolle som Erica McCray i NBC-serien 'A Brand New Life'.

Det egentlige gennembrud kom dog som den platinblonde Kelly Taylor, og hun sagde da også ja, da der otte år senere endnu engang var bud efter hende i glansrollen.

Da tv-serien blev genoplivet under navnet '90210', spillede Jennie Garth en vejleder for det nye hold af unge, smukke og rige på West Beverly High. I serien, der løb fra 2008 til 2013 blev det også til roller til Shannen Doherty (Brenda), Ann Gillespie (Jackie Taylor), Joe E. Tata ('Peach Pit'-Nat) og Tori Spelling (Donna).

Sidstnævnte spillede Jennie Garth også sammen med i den forfærdelige komedie, 'Mystery Girls', der var fyldt med dåselatter, pangfarver og overstadige replikker. (Se trailer for serien herunder)

Jennie Garth har ligesom flere af de tidligere 'Beverly Hills'-stjerner deltaget i den amerikanske version af 'Vild med dans', hvor hun endte på en fjerdeplads.

Privat er Jennie Garth på ægteskab nummer tre. Fra 1994 til 1996 var hun gift med Daniel B. Clark, og fra 2001-2012 var den tidligere '90210'-stjerne gift med skuespilleren Peter Facinelli, som hun har de tre døtre Luca Bella (19), Lola Ray (13) og Fiona Eve (9) sammen med. I 2015 blev hun gift med Dave Abrams.

Men selv om der er gået 26 år siden, vi første gang stiftede bekendtskab med Jennie Garth, så kan det ikke ses på skuespillerens ansigt. Hun er stadig lige så smuk som dengang. Se herunder ved at trække med fingeren eller musen.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press

 

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press

Her kan du se Shannen ' Brenda' Doherty på den røde løber i Los Angeles tidligere på året. (Video: Splash)
Tori 'Donna' Spelling besøgte i maj Danmark. Her kan du se hende svare på, hvem hendes mand ville have været, hvis det var en fra hitserien 'Beverly Hills 90210'