Husker du Peter Andre og hans vaskebræt? Ekstra Bladet fik lov at gramse på det

90'er-stjernen var ikke meget for at vise sine berømte mavemuskler frem

Peter Andre fik lov at gramse igen. Foto: Henning Hjorth
Peter Andre fik lov at gramse igen. Foto: Henning Hjorth

Engang hang han og hans stenhårde 'abs' på mangt et teenageværelse, og sodavandsdiskotekerne genlød af 'Mysterious Girl' - hans store hit fra 1996.

Siden har der været mere omtale af Peter Andres privatliv end hans musik. I 2004 blev den nu 44-årige Peter Andre kæreste med datidens helt store realitystjerne den engelske, Jordan, der i dag går under fødenavnet Katie Price. Parret fik to børn, men er siden blevet skilt.

Peter Andre og Katie Price nåede at få to børn sammen. Foto: AP
Peter Andre og Katie Price nåede at få to børn sammen. Foto: AP

Stakkels mand: Ingen sex i otte uger

Men nu er der bud efter Andre igen, der for andet år i træk er del af 'Vi elsker 90'erne'-koncert-karavanen, der skød sæsonen i gang i dag i Rødovre.

Og den altid storsmilende og solbrune charmør var i hopla, da Ekstra Bladet fangede ham et par minutter før, han gik på scenen foran de knap 15.000 koncertgængere.

- Danskerne er altid så fantastiske, det er skønt at være tilbage, lød de rosende ord fra Peter Andre.

Lykkeligt privatliv
- Der er sket så mange triste ting i England for nylig, så det betyder meget for mig, at jeg kan komme her og gøre sådan noget her, tilføjede han med henvisning til mandagens terrorangreb mod en Ariana Grande-koncert i Manchester.

Hvordan har du det med at være del af et 90'er-show?

- Jeg er vild med det. Jeg mener, jeg er 44 nu, så jeg er lykkelig for, at jeg stadig kan være på scenen, forklarede han.

Peter Andre er vild med 90'erne. Foto: Henning Hjorth
Peter Andre er vild med 90'erne. Foto: Henning Hjorth

Chloe ligger med numsen klar: 'Fans' raser over dette billede

Siden 2012 har han dannet par med den 16 år yngre studerende Emily MacDonagh. Parret, der blev gift i 2015, har to børn sammen; Amelia på tre og Theodore på seks måneder.

- Jeg har fire børn, den yngste er seks måneder. Jeg er så taknemmelig for, at jeg kan have et privatliv som far, og så have det her ved siden af, siger han og peger ud mod de omkring 13.000 publikummer.

Peter Andres vaskebrædt fejlede ikke noget, konstaterede Ekstra Bladets udsendte. Foto: Henning Hjorth
Peter Andres vaskebrædt fejlede ikke noget, konstaterede Ekstra Bladets udsendte. Foto: Henning Hjorth
 

Faste abs
Så der er ingen ’Mysterious girl’ ude blandt publikum, lød det - måske en anelse uopfindsomt - fra Ekstra Bladets udsendte reporter, der selv var i Andres kernemålgruppe i slutningen af 90'erne.

- Du ligner faktisk lige sådan én, jeg ville vælge ud blandt publikum, lød det charmerende indøvet fra 90'er-ikonet, og med dét svar gav næste spørgsmål jo sig selv.

Reality-babe: Også numseløft til mig

Smider du egentlig stadig trøjen?

- Ikke rigtig. Jeg er ikke 20 år længere. Jeg har det godt, men… Hvad med, du får lov at mærke i stedet?

Og det gjorde jeg så.

I Peter Andres storhedstid gik der rygter om, at han havde fået implantater i de berømte mavemuskler. Nu har jeg ikke for vane at tage på fremmede mænds abs. Men de føltes både faste og markerede. Ægte eller ej.