I dag bliver Nicky Hilton gift

Paris Hiltons lillesøster siger 'ja' til sin forlovede James Rothschild på Kensington Palace

Nicky Hilton og James Rothschlid har været sammen siden 2011. (Foto: All Over)
Nicky Hilton og James Rothschlid har været sammen siden 2011. (Foto: All Over)

Et næsten royalt bryllup finder i dag sted på Kensignton Palace i London.

Det er Paris Hiltons søster, Nicky Hilton, og hendes forlovede, James Rothschild, som hører til Europas største bankfamilie, der i dag skal giftes.

Ceremonien finder sted i Orangeriget, som ligger i Kate og Williams have på Kensington Palace.


Nicky Hilton lagde torsdag aften et billede på Instragram, hvor hun skrev 'godnat til' sine følgere inden den store dag.

Bryllup til millioner
Den 31-årige brud vil være klædt i en Valentino Couture kjole til en værdi af mindst 50.000 pund, som svarer til lidt over en halv million kroner, som er blevet designet specielt til hende i Paris.

Derudover vil  hun bære sin funklende otte-karat diamant forlovelsesring, som er vurderet til at være mere end 1 million pund værd, svarende til over 10 millioner kroner.

Her ses parret spise frokost i New York. (Video: Splash)

Parret, som har været sammen siden 2011, blev forlovet i august under en romantisk  sejltur på Como-søen i Italien. Her friede Rotchild til Hilton efter han i al hemmelighed fløj hele vejen fra England til til USA for at spørge hendes forældre om lov.

Intl. kendte Paris Hilton betalt for dødsjoke

Paris som brudepige
Storesøster Paris er glad på sin søsters vegne og ser frem til at være brudepige i en kjole, som Nicky vælger til hende.

- Det er hendes dag, så hun må bestemme, hvad jeg skal have på. Men jeg ved, at Nicky har upåklagelig smag, så brudepigekjolerne kan kun blive smukke, sagde Paris Hilton i oktober til People Magazine.

Nicky var i maj på en 'Eventyrs-polterarbend' på 'Hilcrest Country Club' i Los Angelses. Her måtte hun undvære sin storesøster, som var på Ibiza.

Se stanglækre Paris og Nicky Hilton på den røde løber i oktober 2014. (Video: Splash)

De to søskende, der er arvinger til hotelimperiet Hilton, fester i denne uge i den franske badeby St. tropez. Her ses de sammen, mens de begge var lyshårede. I dag er det kun storesøster Paris (tv.), der er blond. (Foto: Polfoto) Intl. kendte Se billederne: Hilton-søstrene fyrer den af i St. Tropez

Nicky Hilton var travlt optaget af sin telefonsamtale. (Foto: All  Over) Intl. kendte Når nederdelen bliver liiige lovlig kort

1 af 3 Nicky Hilton i selskab med søster Paris og James' søster, Kate Rothschild, aftenen før brylluppet. (Foto: All Over)
2 af 3 Paris Hilton ankommer til Claridge's Hotel i London for at mødes med sin søster inden brylluppet. (Foto: All Over)
3 af 3 Nicky Hilton og James Rothschlid har været sammen siden 2011. (Foto: All Over)
5 kommentarer
Vis kommentarer