Ice-Ts numsesensation føder en datter

Rapperen er blevet far i en alder af 57 år

Det celebre par - her på rød løber - er blevet forældre.

Skuespilleren og rapperen Ice-T og hans kone, Nicole ’Coco’ Austin, er blevet forældre.

Det er parrets første barn, og deres lille datter kunne ikke vente på at møde verden.

Coco Austin er blevet lun på plastik-boller. (Foto: All Over Press) Intl. kendte Numse-sensation ville give hunden plastik-nosser
’Overraskelse! Se hvem der kom før tid! Velkommen til nyfødte Chanel Nicole. En smuk pige på 5,7 pound (knapt 2600 gram, red)', skriver Coco på Twitter, hvor den stolte far viser det lille vidunder frem.


57-årige Ice-T og 36-årige Coco afslørede allerede i august, at de ventede en pige og at de allerede havde bestemt, at hun skulle hedde Chanel.

Selvom børn i dag er kvikke til at fange alt med computere og sociale medier, så tager lille Chanel prisen som en af de absolut hurtigste. Den nyfødte baby har allerede fået sin egen Twitter-konto, hvor hun – med hjælp fra mor og far – poster billeder af sig selv.

Coco og Ice-T har haft deres eget realityshow på amerikansk tv, og mens han er verdensberømt for sin rap og sit skuespil, så er Coco nok mest kendt for sin gigantiske numse, som hun gerne viser frem.
Coco er ikke loco, når hun siger, at hun bruger mange timer i træningslokalet. (Screengrab) Intl. kendte TV: Se rappers kone spænde balderne

8 kommentarer
Vis kommentarer