Iman lufter hund efter Bowies død

Se de første billeder af enken i New Yorks

Iman lufter hund efter Bowies død

Mange mennesker var i sorg, da Bowie gik bort. Her lægger fans blomster foran hans lejlighed i New York (Video: AP)

For første gang siden hendes mands uventede død den 10. januar - to dage efter, han fyldte 69 - har david Bowies enke, den tidligere supermodel Iman Abdulmajid, vist sig i bybilledet.

Tirsdag morgen blev den 60-årige fru Bowie set lufte hund i gaderne omkring deres hjem i New York, pakket ind i sort frakke, højhalset sweater - og  solbriller.

Bowies testamente afslører: Sådan skal formuen fordeles

Iman, der var gift med Bowie i 23 år og også har datteren Lexi på 15 år med ikonet, har ikke ladet høre fra sig, siden ægtemandens død, der dog kun kom som en overraskelse for udenforstående.

Se billederne her

Bowie havde kæmpet med cancer i 18 måneder, og i dagene omkring hans fødseldag og død postede hun flere meddelelser på Twitter, som set i bakspejlet ikke kan fortolkes som andet, end at hun var klar over, hvor det bar hen.

'Vi ses i himmelen'
'Kampen er virkelig, men det er Gud også',  hed det i en af dem.

'Livet handler ikke om at undgå skrammer. Det er om at samle skrammerne for at bevise, at man var her for det', skrev hun også.

Og på så selve fødselsdagen, den 8. januar, skrev hun: 'Jeg vil elske dig, til jeg dør. Vi ses i himmelen'.

Asken spredt på Bali
Ifølge Bowies testamente, arver Iman halvdelen af hans formue på lidt over 100 millioner dollars - ca. 650 mio. kr. Hans to børn, foruden Lexi også 44-årige Duncan fra ægteskabet med Angie Bowie, får hver 25 mio. dollars, mens forskellige hjælpere også er blevet betænkt.

Bowies aske blev allerede få dage efter hans død spredt på øen Bali, som betød særlig meget for ham.

Skaldet Bowie chokerede producer

Angie Bowie: David var en tyr