Annonce:
Annonce:

Indrømmer efter brud: Utro med ældre kvinde

Musikeren Ben Ofoedu indrømmer nu, at flere tilfælde af utroskab var årsagen til bruddet med tv-kendissen Vanessa Feltz

Ben Ofoedu og Vanessa Feltz mødtes i 2005 og blev forlovet året efter. Et ægteskab blev det dog aldrig til. Foto: Vianney Le Caer/Ritzau Scanpix
Ben Ofoedu og Vanessa Feltz mødtes i 2005 og blev forlovet året efter. Et ægteskab blev det dog aldrig til. Foto: Vianney Le Caer/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Den britiske tv-vært Vanessa Feltz, 60, fortalte for nylig, at hun var blevet single efter 16 års forhold med den ti år yngre musiker Ben Ofoedu.

Årsagen til bruddet blev i første omgang ikke offentliggjort, men hurtigt begyndte der at florere rygter om utroskab. Og nu bekræfter Ben Ofoedu de mange rygter.

Det sker i et interview med The Mirror.

På samme alder
Her fortæller musikeren fra bandet Phats & Small, som især er kendt for 1999-hittet 'Turn Around', at han flere gange har udvekslet seksuelle beskeder med kvinder, ligesom han i 2015 havde sex med en kvinde på Ibiza, hvor han optrådte.

- Jeg mødte hende omkring scenen. Hun var på samme alder som Vanessa - måske ældre, siger han og tilføjer, at hun sagde en masse søde ting til ham, hvilket han ikke kunne stå for.

Annonce:

- I løbet af en kort periode havde vi sex tre gange. Det handlede kun om sex, og der var ingen følelser involveret. Det føltes mere som en pligt.

Faldt for søde ting
Ben Ofoedu fortæller videre, at han var meget usikker, og derfor - kombineret med alkohol - faldt han for de mange søde ting, som kvinden sagde til ham.

Vanessa Feltz har blandt andet medvirket i den britiske udgave af 'Big Brother', men hun er især kendt fra britisk morgen-tv, hvor hun ofte kan ses yde rådgivning i 'This Morning'.

I 2000 blev hun skilt fra sin første mand, fordi Vanessa ifølge hende selv opdagede, at han var hende utro. Fem år senere mødte hun så Ben Ofoedu, som hun året efter blev forlovet med.

De to blev dog aldrig gift. Sidste år fortalte tv-værten til OK!, at hun var påpasselig med at blive gift igen på grund af den første skilsmisse - og netop det manglende ægteskab var altså så ifølge Ben Ofoedu en del af årsagen til, at han var utro.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Deltagerne i 'Øen VIP' børstede tænder med tandbørster, de fandt i vandkanten. Hør mere i 'Der er brev' med Oliver Bjerrehuus herunder eller i din podcast-app.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: