Indrømmer: 'Fuckede op'

Sean Penn lægger ikke skjul på, at han har 'fucked' sit ægteskab op og vil nu have sin ekskone, Leila George, tilbage

Sean Penn ved ikke, om der er noget håb for forsoning, men han forsøger stadig at være en bedre mand for sin ekskone. Foto: Ritzau Scanpix
Sean Penn ved ikke, om der er noget håb for forsoning, men han forsøger stadig at være en bedre mand for sin ekskone. Foto: Ritzau Scanpix
Følg Underholdning
Følg Internationale kendte

Det er ikke mere end nogle måneder siden, at skuespiller Sean Penn, 61, og Leila George, 30, lod sig skille efter blot et års ægteskab.

Men allerede nu har Penn det rimelig stramt over bruddet.

'Der er en kvinde, som jeg er så forelsket i, Leila George, som jeg kun ser på daglig basis, fordi jeg fuckede ægteskabet op,' har han udtalt til Hollywood Authentic i et interview offentliggjort lørdag.

'Teknisk set var vi gift i et år, men i fem år var jeg en fyr, der forsømte hende meget,' lød det videre.

Penn hævdede dog, at han aldrig havde været sin ekskone, den australske skuespillerinde, utro, men indrømmede, at han havde prioriteret andre ting, som for eksempel alkohol, over deres forhold.

'Jeg blev drevet til at drikke alkohol klokken 11 om morgenen, fordi jeg blev så deprimeret og fortvivlet over nyhederne,' forklarede han og tilføjede samtidig, at aldersforskellen mellem dem på 32 år også kan have haft noget at gøre med deres problemer. 

Leila George søgte om skilsmisse fra Sean Penn i oktober sidste år. Foto: Ritzau Scanpix
Leila George søgte om skilsmisse fra Sean Penn i oktober sidste år. Foto: Ritzau Scanpix

Stor aldersforskel
'Som det viser sig - det her kommer til at chokere dig - men smukke, utroligt venlige, fantasifulde, talentfulde unge kvinder, der bliver gift med en mand, der er meget ældre end dem i årevis, elsker det faktisk ikke, når de rejser sig fra deres fredelige nattesøvn, og deres mand ligger på sofaen efter at have været oppe siden klokken fire og set alt det lort, der foregår i verden, og har besluttet, at klokken 10.30 om morgenen er et godt tidspunkt at få en dobbelt vodka tonic (...),' sagde skuespilleren ærligt.

Selvom Sean Penn siden skilsmissen har forsøgt at ændre sig til det bedre, afslørede han, at han stadig rækker ud efter flasken for at kunne sove hele natten.

Det nu fraskilte par datede i næsten fire år, før de i hemmelighed giftede sig i juli 2020.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+