Annonce:
Annonce:

Indrømmer raserianfald: Gik amok på kvinde

Hugh Grant skældte en tilfældig kvinde hæder og ære fra på settet til 'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves'

Hugh Grant har tidligere indrømmet, at han har problemer med sit temperament. Foto: Richard Shotwell/Ritzau Scanpix
Hugh Grant har tidligere indrømmet, at han har problemer med sit temperament. Foto: Richard Shotwell/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Stjerneskuespilleren Hugh Grant har tidligere indrømmet, at han omtrent én gang om året bliver overtaget af vrede og udsætter sine omgivelser for deciderede raserianfald.

Og nu er Hugh Grants vredesudbrud tilsyneladende igen gået ud over en tilfældig person.

I et interview med magasinet Total Film fortæller den 62-årige skuespiller ifølge blandt andre Yahoo News, at han på settet til filmen 'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves' igen lod sin vrede løbe af med sig.

- Jeg mistede besindelsen over for en kvinde, der opholdt sig i nærheden af mig på den første dag. Jeg troede, hun var en produktionsansat, som burde have vidst bedre, fortæller han og fortsætter:

- Det viser sig, at hun var en ekstremt flink lokal kvinde, som var ledsager for den unge kvinde (en skuespiller, red.). Forfærdeligt. Meget pinligt.

Annonce:

'Værste gæst nogensinde'
Tilbage i 2012 rettede Jon Stewart, som er vært på 'The Daily Show', heftige beskyldninger mod Hugh Grant, som gik på, at han i 2009 i forbindelse med sin deltagelse i programmet havde ladet et verbalt overfald gå ud over en ansat på produktionen.

Det fik Jon Stewart til at kalde Hugh Grant for 'den værste gæst', han nogensinde havde haft på showet og proklamere, at han aldrig ville invitere ham igen.

Over for Vanity Fair indrømmede Hugh Grant i 2015, at han ganske rigtigt havde opført sig helt urimeligt på 'The Daily Show'.

- Jeg fik et raserianfald backstage. Omtrent en gang om året får jeg et kæmpe mega-raserianfald, og desværre var han vidne til sådan et, sagde Hugh Grant i den forbindelse.

Mathias Hjort og Hanna Sophia vandt programmet ‘Good luck guys’ og dermed 100.000 kroner. Hør, hvad de skal bruge pengene på i ‘Der er brev’ herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: