Instruktør afslører: Her er sandheden om Jon Snow

Advarsel: Artiklen indeholder spoilers. Hvis du ikke er færdig med den nyeste sæson af Game of Thrones, skal du ikke læse videre

Instruktør afslører nu sandheden om det, der sker med Kit Haringtons karakter, Jon Snow, i det nyeste afsnit af Game of Thrones. (Foto: AP Photo/HBO, Helen Sloan)
Instruktør afslører nu sandheden om det, der sker med Kit Haringtons karakter, Jon Snow, i det nyeste afsnit af Game of Thrones. (Foto: AP Photo/HBO, Helen Sloan)

Klik straks væk fra denne artikel, hvis du endnu ikke er nået til det sidste afsnit i den femte og seneste sæson af den populære HBO-serie Game of Thrones. Den følgende tekst afslører noget af det allerseneste, der er sket i serien.

Lena Headey ses her i rollen som Cersei Lannister, der bliver klippet korthåret og ydmyget af de religiøse fanatikere, før hun bliver tvunget til at gå nøgen gennem byen. Se nøgen-billedet i et link længere nede i artiklen.(Foto: Macall B. Polay/HBO) Filmnyheder Se Game of Thrones stjerne nøgen og ydmyget

Nu er du advaret. Al videre læsning er på eget ansvar.

Det var med stor forundring og for nogen ligefrem chok, at Game of Thrones-fans i finale-afsnittet af den femte sæson var vidner til, at den populære karakter, Jon Snow, blev stukket ihjel af sine kolleger i ’The Night’s Watch.

Meget tydede i hvert fald på, at Kit Harington havde spillet sin sidste scene i serien, da nærbilleder viste, hvordan blodet piblede ud i sneen efter mange stød, hvoraf det sidste var solidt placeret i hjertet.

- Jeg husker begivenhederne i mine bøger bedre end de begivenheder, der faktisk skete i mit liv, mens jeg skrev dem. (Foto: AP) Underholdning Manden bag Game of Thrones: Sådan skal serien slutte

Men siden episoden  blev offentliggjort søndag den 14. juni, har der alligevel hersket tvivl blandt fans, der ikke helt ville tro på, at det virkelig er ude med Stark-bastarden Jon Snow. Det skriver US Magazine.

I Game of Thrones-bøgerne er spørgsmålet om Jon Snows videre overlevelse nemlig mere åbent for fortolkning, hvilket har fået flere til at spekulere i, at karakteren i serien ikke er rigtigt død.

King’s Landing i Westoros’ hovedstad er blevet filmet i badebysdestinationen Dubrovnik i Kroatien (Foto: Flickr/lovinkat) Ferie Stil dine Game of Thrones abstinenser her

Men nu har seriens instruktør, David Nutter, altså manet vores tvivl, og Kit Harington-fans’ spinkle håb, helt til jorden.

- Jon Snow er død, fastslår David Nutter i et interview med The Hollywood Reporter.

(Foto: HBO) Danske kendte Dansk skuespiller hyldes efter 'Game of Thrones'

Den sidste episode er også det, hvor konge-moderen Cersei Lannister går skammens gang gennem King’s Landing. Scenen tog ifølge instruktøren hele tre dage at filme, og krævede en krops-statist til skuespillerinden Lena Headey.

38 kommentarer
Vis kommentarer