Irsk mand udgav sig for at være Nicki Minaj: Nu skal han i fængsel

Stephen Brown skal fire måneder i fængsel for at ringe til alarmcentralen og udgive sig for at være den verdenskendte rapper Nicki Minaj

Nicki Minaj spillede på årets Roskildefestival. (Foto: Per Lange)
Nicki Minaj spillede på årets Roskildefestival. (Foto: Per Lange)

Sin egen værste fjende.

Sådan beskrev forsvareren, Aaron Thompson, den 24-årige alkoholiker Stephen Brown, som var anklaget for at have sat andre menneskers liv i fare, ved at lave falske opkald til alarmcentralen i Belfast, skriver det nordirske nyhedssite BelfastLive.

Og noget tyder på, at Aaron Thompson havde ret.

Når Stephen Brown drak sig fuld, havde han for vane at ringe til alarmcentralen med falske anmeldelser. Han har blandt andet ringet og påstået, at to mænd truede med at slå ham ihjel.

Fem minutter senere ringede han igen til alarmcentralen, for at annullere den første anmeldelse, og påstå, at han var den kendte rapper Nicky Minaj, og at der var et spøgelse i hans hus.

Voksfigur seksuelt krænket på Madame Tussauds

Dengang fik han en advarsel af politiet, men det stoppede ikke Stephen Brown, der fortsatte med at ringe ind med falske anklager. Til sidst det blev for meget for myndighederne i Belfast.

Dommer Desmond Marrinan sagde, at politiet var tvunget til at tage Stephen Browns opkald seriøst, og at det kunne resultere i, at mennesker som i virkeligheden havde brug for hjælp, ikke kunne få det, skriver det nordirske nyhedssite BelfastLive.

Derfor idømte han Stephen Brown en staf på fire måneders fængsel, for at sætte andre menneskers liv i fare.