J-Lo kan ryge i fængsel: Sagsøges for vulgære numse-vrik

En gruppe kritikere i Marokko raser over Jennifer Lopez’ tv-transmitterede koncert, der ifølge dem var alt for vulgær og kvindekrænkende

For fræk? J-Lo kan idømmes to års fængsel i Marokko for at vrikke for frækt med røven, som her under en tidligere koncert. (Video: Splash)

Da Jennifer Lopez optrådte på Mawazine International Music Festival i Marokkos hovedstad, Rabat, i slutningen af maj vakte det både vild begejstring i det nordafrikanske land blandt de dedikerede 'J.Lo'-fans, men også harme blandt kritikere, som fandt sangerindens show alt for vulgært.

En gruppe har derfor nu indsendt en klage til myndighederne i Marokko med påstanden om, at den 45-årige latina-sangerinde 'har forstyrret den offentlige orden', skriver avisen Daily Mail.

Jennifer Lopez og Iggy Azalea gav den gas i nat. Foto: AP Event & Kultur Iggy og JLo's røvryst skulle censureres

Lopez' show blev tv-transmitteret, og her fandt kritikerne sangerindens minimale kostumer, hoftevrikkende bevægelser og numse-fokus alt for stødende.

- Lopez har forstyrret den offentlige orden og plettet kvinders ære og respekt, lyder det blandt andet i anklagerne.

Også koncertarrangøren sagsøges, og hvis de kendes skyldige, kan 'Jenny from the Block'-sangerinden få op til to års fængsel, skriver avisen Daily Mail og tilføjer, at selv landets minister for kommunikation har gjort indsigelser mod showet.

INTL. MusikNYT Se den her: J-Lo's nye røv-rystende video

- Det, der blev tv-transmitteret, er helt uacceptabelt og går mod landets tv-lovgivning, raser minister Mustapha Khalfi.

Der har endnu ikke været en officiel reaktion på anklagerne fra Jennifer Lopez, som tidligere i år annoncerede, at hun får sit helt eget storstilede Las Vegas-show.

Se en lille bid fra koncerten her.

50 kommentarer
Vis kommentarer