J-Lo kan ryge i fængsel: Sagsøges for vulgære numse-vrik

En gruppe kritikere i Marokko raser over Jennifer Lopez’ tv-transmitterede koncert, der ifølge dem var alt for vulgær og kvindekrænkende

For fræk? J-Lo kan idømmes to års fængsel i Marokko for at vrikke for frækt med røven, som her under en tidligere koncert. (Video: Splash)
Følg Underholdning
Følg Internationale kendte

Da Jennifer Lopez optrådte på Mawazine International Music Festival i Marokkos hovedstad, Rabat, i slutningen af maj vakte det både vild begejstring i det nordafrikanske land blandt de dedikerede 'J.Lo'-fans, men også harme blandt kritikere, som fandt sangerindens show alt for vulgært.

En gruppe har derfor nu indsendt en klage til myndighederne i Marokko med påstanden om, at den 45-årige latina-sangerinde 'har forstyrret den offentlige orden', skriver avisen Daily Mail.

Iggy og JLo's røvryst skulle censureres

Lopez' show blev tv-transmitteret, og her fandt kritikerne sangerindens minimale kostumer, hoftevrikkende bevægelser og numse-fokus alt for stødende.

- Lopez har forstyrret den offentlige orden og plettet kvinders ære og respekt, lyder det blandt andet i anklagerne.

Også koncertarrangøren sagsøges, og hvis de kendes skyldige, kan 'Jenny from the Block'-sangerinden få op til to års fængsel, skriver avisen Daily Mail og tilføjer, at selv landets minister for kommunikation har gjort indsigelser mod showet.

Se den her: J-Lo's nye røv-rystende video

- Det, der blev tv-transmitteret, er helt uacceptabelt og går mod landets tv-lovgivning, raser minister Mustapha Khalfi.

Der har endnu ikke været en officiel reaktion på anklagerne fra Jennifer Lopez, som tidligere i år annoncerede, at hun får sit helt eget storstilede Las Vegas-show.

Se en lille bid fra koncerten her.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+