J. Lo viser former i stripper-film

Jennifer Lopez deler foto fra sin nye film om strippere, der rotter sig sammen mod kunderne

Her indspiller 'J.Lo' en scene til 'Hustlers', hvor hendes karakter bliver anholdt. Video: Splash.

Jennifer Lopez er vel forberedt på sin medvirken i spillefilmen 'Hustlers'.

Den 49-årige sanger og skuespiller med rødder i Puerto Rico har netop delt et billede, hvor hun bikiniklædt viser sig i storform i rollen som Ramona.

J.Lo forlovet for fjerde gang

'Jeg er en hustler, skat … Det vil jeg bare have, at du skal vide … #Ramona er 'on fire'. På sættet og i karakter til #hustlersmovie,' skriver hun i billedteksten.

I filmen medvirker også rapper og tidligere stripper Cardi B samt skuespiller Constance Wu.

'Hustlers' har ifølge planen premiere i 2020.

Jennifer Lopez fylder 49 år og deler forrygende bikini-billede

Filmens instruktør har tidligere fortalt, at historien er baseret på en artikel bragt i amerikanske New York Magazine under titlen 'The Hustlers at score'.

Artiklen er en sand fortælling om en gruppe strippere, der i frustration rotter sig sammen mod deres kunder - typisk rige aktieindkøbere på Wall Street.

Bankkonti og ansigt
Over for branchebladet Variety har filmens instruktør, Lorene Scafaria, fastslået, at filmen behandler temaer som kønsroller og værdier.

- Filmen er et empatisk indblik i mænd og kvinder, vores kønsroller, hvad der giver os værdier, hvad vi får at vide, er vores værdier.

48-årig verdensstjerne viste mest hud

- Mænd får fortalt, at de er lige så meget værd som størrelsen af deres bankkonti. Kvinder får fortalt, at de har samme værdi som symmetrien af deres ansigter, deres kroppe og udseende.

- Det er det, filmen handler om, har Lorene Scafaria tidligere udtalt.