Jackos datter: 'Jeg elsker hår, sved og kropslugte'

Den afdøde sangers datter er pjattet med sin kropsbehåring

Paris Jackson lever det frie liv og smed skoene på vej til MTV Video Musik Awards (Foto: Jordan Strauss/AP)
Paris Jackson lever det frie liv og smed skoene på vej til MTV Video Musik Awards (Foto: Jordan Strauss/AP)

Den 19-årige model Paris Jackson, der er datter af den afdøde popstjerne Michael Jackson, har længe været positivt stemt overfor kropsbehåring. Hun er fuldstændig ligeglad med kvindeidealer. Hun ser ud som hun har lyst til.

Tilbage i marts 2017 delte hun et billede af sine behårede armhuler, hvilket ikke faldt i god jord hos alle på internettet. Det resulterede i, at hun følte sig nødsaget til at tweete om sin krops naturlige hårvækst.

I forlængelse af tweetet lavede hun også en såkaldt Instagram-story, som BBC har gemt. Der fortalte hun gladeligt om sin holdning til den naturlige krop, og at hun var overrasket over folks reaktioner på hendes kropsbehåring.

- Jeg elsker hår, sved og kropslugte. Jeg er virkelig vild med det. Jeg synes, det er helt fantastisk. Nogle mennesker synes, det er vildt ulækkert, især på piger, men alle kroppe har det. Det er naturligt, så kom over det, siger hun i den nu slettede video.

En stor øjenåbner: Hun viser forskellene mellem instagram og det virkelige liv

Nu er den så gal igen med den unge model og hendes kropsbehåring. For i forbindelse med MTV Video Music Awards, der blev uddelt i søndags i USA, blev hun fotograferet med armhuler, som ikke har været barberet længe.

Paris Jackson luftede armhulerne i Los Angeles i søndags (Foto: Jordan Strauss/AP)
Paris Jackson luftede armhulerne i Los Angeles i søndags (Foto: Jordan Strauss/AP)

Det har resulteret i kommentarer fra hendes følgere på det sociale medie Twitter, som Paris Jackson så har valgt at dele med sine over en million følgere:

Det lader ikke til, at hun finder skraberen frem foreløbig og giver efter for folks ønske om en hårfri krop, for hun tweetede dette som reaktion på folkets krav:

What?! Verdensstjernen er umulig at genkende

Hadere af kropsbehåring burde forlængst have været advaret om Paris Jacksons frie naturlige forhold til hendes krops funktioner. Allerede inden, hun gik på scenen for at uddele en pris søndag aften, havde hun delt et billede på Instagram, hvor hun viste sine lange hår på benene frem.