Jeg elsker mine plastik-babser

Australske Sarah Marie Summer er indehaver af Australiens største af slagsen

- Jeg ønsker at se skør ud - og være stor, siger australske  Sarah Marie Summer, der ser ud til at have fået sine ønsker opfyldt.

I hvert fald er hun 'stor' i omfang med Australiens største silikone-bryster, som med indtil videre tre operationer på seks år er vokset til en størrelse 8M.

Og hun udelukker ikke en fjerde bryst-forstørrelse, hvis det skulle falde hende ind.

Se den storbarmede megababe. (Video: Splash)

Intl. kendte Jodie Marsh: Kig nu på brillerne

Intl. kendte Store numser bedre end babser

Om hun så også ser 'skør' ud, er vel lidt af en smagssag, men den 23-årige sanger, model og skuespiller (men ikke porno-skuespiller, understreger hun) lægger ikke skjul på, at hun må lægge øre og øjne til megen kritik blandt hendes kvarte million 'følgere' på Instagram.

Grim og en skændsel
Hun får at vide, hun er grim, en skændsel for kvindekønnet, har ødelagt sig selv og burde overveje at begå selvmord.

- Jeg er åbenbart alt det, der er galt i verden. Jeg væmmes over, hvordan samfundet har valgt at opfatte min historie, siger hun.

 

Sarah Marie har netop udgivet en ny musik-video, 'Nylon Legs', og hun har også medvirket i sin første film, hvor hun faktisk har replikker. Hun må dog ikke afsløre noget om den endnu, men det drejer sig om en romantisk komedie, siger hun.

Gjorde det alligevel
Australiens største babser har dog uden tvivl den største andel i opmærksomheden. Det er hun godt klar over.

- Det var faktisk ikke mit mål med at få dem. Jeg tænkte slet ikke på de statistikker. Men efter operationen blev det antydet, at jeg nok havde Australiens største bryst-implantater, og med mit kendskab til plastik-operationer fandt jeg ud af, at det faktisk var sandt.

Dolly, som hun kan lide at se sig selv. (AP Photo/ Louis Lanzano) Intl. kendte Dolly frygter ikke plastik-kirurgen

Jordan   godt hun ikke blev hjerne-kirurg. (Foto: PA) Intl. kendte Størrelsen betyder ikke noget

- Jeg vidste, jeg ville blive bedømt. Jeg vidste, at andre ikke ville finde det kønt, og at det ville sætte en begrænsning for de skuespil- og model-tilbud, jeg ville få.

- Men jeg gjorde det alligevel, fordi jeg vidste, det ville se fantastisk ud på mig, og jeg ville hellere risikere det hele end at leve uden at have gjort det.

27 kommentarer
Vis kommentarer