Jeg er ikke bare en 'lookalike'

Kanye Wests nye flirt, Chaney Jones, er længe blevet beskyldt for bare at være en Kim Kardashian lookalike. Nu fortæller hun om sig selv

Rapperen kanye West har nu set den unge Chaney Jones i lidt under to uger, mens han og hans ekskone, Kim Kardashian, har været i retten for at styre skilsmissen officielt i mål. Foto: Ritzau Scanpix
Rapperen kanye West har nu set den unge Chaney Jones i lidt under to uger, mens han og hans ekskone, Kim Kardashian, har været i retten for at styre skilsmissen officielt i mål. Foto: Ritzau Scanpix
Følg Underholdning
Følg Internationale kendte

Fra det øjeblik, Chaney Jones først blev fanget i selskab med den verdenskendte rapper Kanye West, har hun ikke kunnet undslippe mediernes søgelys.

Den unge kvindes udseende minder nemlig mistænkelig meget om rapperens ekskone, Kim Kardashian. Deres forhold har været genstand for hæsblæsende drama i forbindelse med skilsmissel, som fra Kanyes side synes at have været uønsket.

Men nu er den nye 'Ye-flirt', Chaney Jones, formentlig træt af at blive reduceret til en 'Kim lookalike' af medierne. Nu vil hun vise omverdenen, at hun faktisk er sin egen person. Det skriver TMZ, der har gemt billeder fra kvindens story fra det sociale medie Instagram.

Fem fakta om mig
Indtil nu har den 24-årige Chaney Jones været en mystisk karakter, mere end hun har været et reelt menneske, for i virkeligheden er der ikke mange, der ved noget om den unge kvinde, der i løbet af kort tid har charmeret sig ind på rapperen.

Derfor postede hun for nylig opslag på sin instagramprofil, hvor hun deler seks fakta om sig selv med sin følgerskare, som formentlig har haft kraftigt vokseværk den seneste stykke tid.

Artiklen fortsætter under faktaboksen ...

Chaney Jones skriver:

Seks fakta om mig:

1. Jeg er europæisk, fransk, tysk, vestafrikansk. nigeriansk og ghanesisk.

2. Jeg er COO (chief operating officer, red.) hos konsulentvirksomheden First State Behavioral Health.

3. Jeg er lige nu i  gang med at færdiggøre min kandidatgrad (master's degree) i rådgivning, men jeg bevarer mit høje gennemsnit (4.0 grade point average).

4. Nej, jeg har aldrig fået lavet operationer i mit ansigt, jeg blev født sådan her.

5. Jeg er en 24-årig Jomfru (stjernetegn, red.), født 28. august.

6. Jeg er fra Dover, Delaware.

- Jeg blev født sådan her
At Chaney og Kims udseende minder meget om hinanden, er næsten et ubestridt faktum. Men spørgsmålet, som følgere og medier har været interesserede i at få svar på, er, om den unge Chaney har fået opereret sig til Kim-looket.

Her bruger Chaney Jones anledningen til at anerkende at have fået lavet den famøse BBL-operation (Brazilian butt lift), samtidig med at hun gør det klart, at hun aldrig har fået lavet noget i ansigtet. Nej, hun blev faktisk 'født sådan her'.

Om det er tilfældigt, at den verdenskendte rapper Kanye Wests nye flirt er en tro kopi af hans nyligt fraskilte one and only Kim Kardashian, vil man nok aldrig finde ud af. Men nu ved man da lidt mere om, hvem det er, der gemmer sig bag den såkaldte Kim lookalike.

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+