Jeg er ikke gravid: En kvinde har vel ret til at nyde en bøf med pommes-fritter

Verdensstjernen Halle Berry mødte i søndags op på den røde løber med en lille bule på maven - men hun nægter, at hun er gravid

Halle Berry: Man har vel ret til at spise en bøf med pommes-fritter uden at blive beskyldt for at være gravid. (foto: AP)
Halle Berry: Man har vel ret til at spise en bøf med pommes-fritter uden at blive beskyldt for at være gravid. (foto: AP)
Følg Underholdning
Følg Internationale kendte

Selv om verdensstjernen Halle Berry har passeret de 50 år, begyndte flere amerikanske medier i søndags at spekulere i, om den smukke Hollywood-skuespillerinde ventede sit tredje barn.

På den røde løber til det årlige Butterfly Ball i Los Angeles mødte hun nemlig op iført en meget stram sølvkjole, hvor det så ud, som om hun havde en lille bule på maven. Med lidt god vilje kunne man måske godt tro, at Halle Berry var gravid.

Men rygterne fik endnu flere ben at gå på, da hun også på den røde løber lagde sine egne hænder mildt på den lille bule på maven.

Talsmand nægter graviditet
I går blev rygterne imidlertid manet til jorden, da en talsmand for Halle Berry sagde følgende til US Weekly:

- Det er under ingen omstændigheder sandt. Hun er ikke gravid.

Halle Berry kastede sig også personligt ind i benægtelsen af en mulig graviditet kort efter, hvor hun lagde et billede ud på instagram med følgende tekst:

- En kvinde har vel ret til at hygge sig lidt med en bøf og lidt pommes-fritter?

Og det lyder helt klart som en sarkastisk henvisning til rygterne om graviditet, hvor Halle Berry antyder, at den lille bule på maven snarere skyldtes, at hun lige havde spist en stor dejlig bøf og en masse pommes-fritter - og hvem ved, måske var der også lidt bearnaise-sovs på bøffen.

Filmede med Bier
Halle Berry, der blandt andet har medvirket i filmen 'Monsterball' samt i danske Susanne Biers film fra 2007 'Things We Lost in the Fire', har i forvejen datteren Nahla på 8 år samt sønnen Maceo på 3 år.

Hun fik sønnen Maceo sammen med sin sidste ægtemand Olivier Martinez, som hun dog blev skilt fra i 2015 efter kun to års ægteskab. Og datteren Nahla stammer fra et turbulent forhold, hun havde til modellen Gabriel Aubry.

Halle Berry er i øjeblikket single.

Filminstruktøren Susanne Bier hygger her med verdensstjernen Halle Berry. (Foto: AP)
Filminstruktøren Susanne Bier hygger her med verdensstjernen Halle Berry. (Foto: AP)
 

 

 

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+