'Jeg lignede en ko'

Realitystjernen var ved at droppe brylluppet med Kris Humphries på forhånd

Kim Kardashian. Foto: Insight Media/All Over Press.
Kim Kardashian. Foto: Insight Media/All Over Press.

'Keeping Up With the Kardashians'-showet har nu kørt på amerikansk tv i 10 år, og i den anledning har den driftige familie ladet sig interviewe af The Hollywood Reporter.

I snakken kommer Kim Kardashian ind på det seks millioner dollars dyre bryllup i 2011 med basketballspilleren Kris Humphries, som bare kom til at holde en måneds tid.

Kim fortæller, at hun var lige ved at aflyse det hele, fordi 'det ikke føltes rigtigt'.

Dansker sagsøger Kim Kardashian: Sådan kan hun få erstatning

Kim og Kris Humphries. Deres ægteskab holdt en måned. Foto: All Over Press
Kim og Kris Humphries. Deres ægteskab holdt en måned. Foto: All Over Press

Hollywoods dusk-dronning: Han knuste mit hjerte

- Der var al den opmærksomhed, og jeg tænkte, at det måske var på grund af presset fra showet, jeg fik disse angst-anfald. Mine venner sagde, jeg havde kolde fødder, og selv producenterne sagde: 'Du ser ikke lykkelig ud - du behøver ikke gennemføre det'.

Hvorfor dropper du det ikke?
- Natten før trak min mor mig til side og sagde udenom kameraet, at 'det her er ikke noget for dig. Hvorfor dropper du det ikke, så skal jeg nok klare det'.

- Men jeg følte, at alle bare ville tænke, at jeg gjorde det for showets skyld. Bagefter  sagde folk, 'du må forblive gift i et år', men det kunne jeg fysisk ikke holde til'.

- Da jeg så besluttede mig for at blive skilt, fik jeg at vide, at det hele var planlagt for showet. Alle var efter mig, men tænk realistisk over det: Hvis det var for showet, tror du så ikke, at vi havde fundet en, der underskrev en kontrakt og var okay med at blive skilt efter to måneder? Hvis det var for showet, tror I så ikke, at man ville skilles med mindst mulige juridiske problemer, spørger Kim Kardashian.

 

Bruce Jenner blev til Caitlin Jenner. Foto: All Over Press
Bruce Jenner blev til Caitlin Jenner. Foto: All Over Press
 

Jeg lignede en ko
Kim fortæller også, at det sværeste at optage var far, Bruce Jenners, køns-forvandling til Caitlin Jenner på grund af 'min mor og søster Khloe's reaktion'

- Vi havde aldrig rigtig redigeret noget indhold før, men vi redigerede noget af det ud, fordi Khloe var så påvirket'.

Et syn, Kim ikke var alt for begejstret for. Foto: All Over Press
Et syn, Kim ikke var alt for begejstret for. Foto: All Over Press

Kardashian-søster deler frækt foto: Men fans går amok

Kim kunne heller ikke lide at blive filmet, mens hun var gravid.

- Jeg lignede en ko, og jeg kan ikke holde ud at se de episoder. Jeg prøvede at sige, 'forsøg at filme mig fra brystet og op, det ser bedre ud', men jeg ligner noget, katten har slæbt med ind.

24. september sender E! en 10 års jubilæums-udgave af showet af halvanden times varighed. TV-stationen har lavet en aftale frem til og med sæson 14. Kontrakten er 80 millioner dollars værd for familien Kardashian.